Elixirul tinereții

715Un biolog de la Universitatea Harvard susține că a inventat elixirul tinereții, care reprogramează programul genetic, oprește îmbătrânirea și chiar dă timpul înapoi, făcând ca părul cărunt să se închidă la culoare și ridurile să se atenueze. Experimentele au fost deja efectuate pe șoareci, iar în curând sunt planificate teste pe oameni.

Cu toate acestea, eu cred că este imposibil să ne întoarcem în timp și că nu este nevoie să facem acest lucru. Ar trebui să trăim atât timp cât trebuie să trăim și să ne bucurăm de destinul nostru. Lăsați forța superioară să vă controleze viața. Este riscant să transferi această putere în mâinile unei persoane. Probabil că o poate face cu șoareci, dar eu nu vreau să fiu un șoarece de laborator.

Există oameni care visează să fie veșnic tineri. Dar eu nu vreau să fiu un copil, pentru că totul are timpul său. Astăzi am 75 de ani și vreau să continui atât timp cât Creatorul îmi va da putere și să-mi sfârșesc viața când va veni timpul.

Nimeni nu te împiedică să te bucuri de viață ca un copil, la orice vârstă. Veselia nu depinde de forța fizică, ci doar de armonia interioară a unei persoane între sine și esența vieții. Dacă sunt de acord cu ceea ce mi se întâmplă, atunci urmez cu calm fluxul vieții, realizând că va continua până la expirarea perioadei sale.

Bineînțeles că această viață se va sfârși într-o zi și nu regret nimic. A fi de acord este cheia unei vieți armonioase, deoarece oferă o conexiune cu forța superioară, cu natura, singurul lucru care îmi determină viața.

Natura a făcut în așa fel încât să începem viața plini de energie și să o pierdem treptat spre sfârșit. La urma urmei, fiecare etapă are urcușuri și coborâșuri, dar unei persoane îi sunt date mintea și sentimentele pentru a examina și înțelege ce a făcut Creatorul și ce ne-a lăsat să facem singuri. Cu cât înțeleg mai mult despre viață, cu atât mai mult sunt de acord cu Creatorul.

Sursa tinereții se află în inima unei persoane. Simțiți-vă tineri și nu cedați în fața bătrâneții. Nu există o astfel de etapă în viață când începe să coboare; viața merge întotdeauna în sus.

Din „Privind din interior” de la KabTV 10/4/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed