Energia din stratul subțire de aer

  1. Dorința egoistă funcționează perfect în această lume atunci când vede în mod clar o recompensă în fața ei și poate cântări beneficiile acțiunilor sale și, apoi, decide unde și cât să depună efort. Egoismul poate lupta numai pentru o recompensă.

Cu toate acestea, când vine vorba de dorința de a dărui, nu avem nicio putere să o creem. Nu vedem recompensa și nu avem nicio motivație să acționăm. Se pare că nevoia de a face o acțiune de dragul dăruirii anulează dorința de a primi în noi și nu putem să ne mișcăm cu ea. Ne simțim ca și cum nu avem brațe, nici picioare, nici cap și nici energie. Dacă nu există nicio motivație, atunci nu pot să mă mișc, ci doar voi sta în pat.

Am nevoie de un stimulent pentru a mă ridica. Problemele care vin apoi cu asta, mă tulbură. Apoi îmi dau seama că problemele sunt, de fapt, bune pentru mine, pentru că mă trezesc la acțiune.

Dacă nu lucrăm cu dorința noastră de a primi, atunci nu putem face nimic. Totul s-ar opri. Imaginați-vă că dorința de a primi, egoismul – fundația lumii, fiecare atom și particulă – se oprește brusc în întreaga lume. Lumea ar rămâne complet nemișcată, deoarece mișcarea are loc pentru a împlini o deficiență. Dacă ego-ul nu dorește nimic, el va rămâne inactiv.

Lumea s-ar opri. Ar fi o tăcere completă și asta înseamnă că totul ar dispărea. Dacă electronii încetează să se mai rotească într-un atom, acesta ar dispărea, pentru că nu are nimic altceva decât aceste rotații, adică o lipsa, o deficiență. Numai nevoia, deficiența mișcă materia și, dacă deficiența dispare, mișcarea s-ar opri și materia ar dispărea, fiindcă materia este o lipsă, o nevoie, o deficiență.

Cum este posibil să faci acțiuni de dăruire? Cum poți construi un al doilea etaj, altruist, fără a sufoca condiția materială? Lasă materia să continue să lucreze, ea nu interferează cu noi, ci, dimpotrivă, asta ajută. După fiecare urcare, vom cădea mereu la nivelul corporal, astfel încât, de la acel nivel, vom crește și mai mult. Cum găsim un nou combustibil care nu se bazează pe dorința de a primi, ci pe dorința de a dărui?

Cum am putea sa dorim să dăruim? Aceasta este întrebarea principală. Răspunsul este cheia succesului, deoarece omenirea s-a dezvoltat suficient pentru a ajunge la sfârșitul corecției. Singura întrebare este cum să găsim forța de dăruire, în fiecare stare. Această forță există deja, dar trebuie să o extragem. Nu va veni de la sine, altfel ar fi fost revelată lumii cu mult timp în urmă.

Nevoia pentru aceasta este deja inerentă unei persoane, pentru că toată lumea se întreabă: „Ce fel de viață este asta? Pentru ce trăim? Care este scopul ei? ” Totuși, nu merge, deoarece chiar și forța de dăruire pe care dorim să o primim este egoistă, deși ea nu vine în acest fel.

Întrebarea este ce fel de mecanism ar trebui să construim pentru a primi prin ea forța de dăruire, care ar umple întreaga realitate? Astrofizicienii spun că există energie care umple întregul univers. Noi credem că spațiul este vid, dar, de fapt, este plin de energie.

Acum încearcă să extragă această informație din scrierile celebrului cercetător Tesla, care le-a păstrat secrete la vremea sa. Ei cred că Tesla a găsit o cale de a obține energie direct din aer. Într-adevăr, nu este un spațiu gol, este plin de energie. Întrebarea este cum să deschidem această sursă de energie? Instrucțiunile pentru a face acest lucru sunt chiar în fața noastră, adică într-o carte de Cabala.

Cabaliștii spun că această energie poate fi primită prin intermediul grupului de zece. Prin cei zece, ne conectăm la spațiul umplut cu forța de dăruire, numită „Creatorul”. Și este așa, deoarece grupul de zece funcționează ca un modem sau un adaptor, care ne conectează la această forță ascunsă.

Această forță va rămâne întotdeauna ascunsă. Este descoperită doar în interiorul grupului de zece, ca într-un detector al acestei forțe superioare. Iar în măsura includerii mele în grupul de zece, a conexiunii mele cu grupul și a eforturilor mele de a trezi prietenii la conexiunea cu forța superioară, primesc această energie de dăruire. Este ca și cum aș introduce mufa în priză și aș începe să primesc energie. Numai așa funcționează!

Atunci vom descoperi că suntem în interiorul câmpului unei forțe superioare, care „este bună și face bine”, fiindcă este singura forță, deoarece nu există nimic altceva în afara ei. Toate, așa-zis forțe opuse, sunt concentrate doar în interiorul meu, pentru a mă ajuta să mă conectez la unica forță superioară și să încep să primesc energie de la ea. (minutul 01:30)

Din partea a 2-a a Lecției zilnice de Cabala 4/1/19, „Construirea Societății Viitoare” (minutul 01:30)

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed