Esenţa muncii spirituale

Toate stările prin care trecem în munca spirituală sunt forme ale conexiunii noastre cu Creatorul; de fiecare dată ele sunt diferite. Cu toate că nouă ni se pare că suntem la muncă sau cu familia, acasă sau pe stradă, mergem sau călătorim undeva, toate acestea sunt rodul imaginaţiei noastre.

În realitate, acestea sunt descrieri ale conexiunii noastre cu Creatorul, care ia diferite forme ale circumstanţelor externe. Nu este nimic altceva!

De aceea, toată munca mea constă în a determina adevărata stare: să înţeleg că sunt în conexiune cu Creatorul şi că trebuie să Îl descopăr pe El ca primul, cel care a creat această stare pentru mine şi ca ultimul, pentru că trebuie să ajung la starea de „Nu există nimeni în afară de El”.

Trebuie să determin că El este cel care a asamblat această stare pentru mine, El a organizat-o şi mi-a dat-o mie, pentru ca eu, pe baza tuturor factorilor disponibili, în măsura în care spargerea se revelează în mine, să pot stabili faptul că totul vine de la El, începând cu pregătirea şi terminând cu starea în care mă conectez cu El, în măsura posibilă din acel moment.

Asta este munca noastră.

Din prima parte a Lecţiei zilnice din 11/22/17,

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: