Este Creatorul cu adevărat bun?

202.0Comentariul unui spectator: „Spui:„ Creatorul este bun. ”Fiul meu a fost ucis într-un accident de mașină, avea 17 ani. Aceasta se numește „Bunul Creator” ?! Nu Îl voi ierta niciodată! ”

Răspunsul meu: Te înțeleg. Atât de mulți oameni care au experimentat astfel de suferințe ca tine gândesc la fel. Dar nu se poate face nimic. Când veți vedea întreaga perspectivă, atunci în întreaga istorie a omenirii nu veți găsi o singură persoană care, după ce totul va fi dezvăluit, ar putea da vina pe Creator.

Între timp, nu se poate face nimic.

Întrebare: Ce este? De ce unei persoane i se aplică o corecție?

Răspuns: Prin astfel de accidente, pe care Creatorul Însuși le expune în mod firesc oamenilor, El corectează.

Întrebare: Poate cineva în această stare să se poată schimba brusc încet în raport cu Creatorul? Sau va fi în această ură tot timpul?

Răspuns: Nu, el o poate face, dar desigur, dacă este ajutat de sus.

Întrebare: Ce corectăm? Când spunem: „Dat pentru corectare” – ce?

Răspuns: Ne corectăm atitudinea față de viață, față de moarte, față de întâmplare, față de Creator. Ne corectăm atitudinea față de noi înșine. Cel mai important lucru pe care îl corectăm este atitudinea noastră față de univers, față de orice. Aceasta include totul.

Dacă o persoană relaționează toate acestea cu forța superioară și înțelege ce face împotriva rațiunii și dorinței sale, dar totul se face oricum în justiție și în bine, atunci el este corectat de aceasta.

Întrebare: Și poate ieși dintr-o astfel de stare?

Răspuns: Da, poate.

Din emisiunea de pe KabTV „Știri cu Dr. Michael Laitman” din 26.11.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed