„Este planul lui Elon Musk de a pune un milion de oameni pe Marte până în 2050 chiar fezabil de la distanță, sau a dispărut în totalitate?” (Quora)

Michael Laitman, în Quora: „Planul lui Elon Musk de a pune un milion de oameni pe Marte până în 2050 este chiar fezabil de la distanță, sau a dispărut în totalitate?”

Nu este nevoie să colonizăm Marte.

Am postat recent că Pământul poate susţine mult mai multe miliarde de oameni decât locuim în prezent și că diferența dintre a trăi viața pe Pământ ca fiind neplăcută și a o simți ca o fericire constă doar în modul în care ne ajustăm atitudinile unul față de celălalt.

Cu alte cuvinte, trebuie doar să ne concentrăm pe crearea vieții pe Pământ, astfel încât să ne conectăm pozitiv și apoi să ne simțim complet împliniți – și experiența împlinirii complete va dizolva orice gânduri despre locuirea altor planete.

Am fost odată foarte interesat de cucerirea spațiului, dar după ce am găsit o metodă care ne permite accesul la extinderea percepției noastre asupra realității și îmbunătățirea conexiunii umane, văd că am cheltui mai bine energia care intră în toate programele noastre spațiale prin modernizare în loc de relatii umane.

Este firesc ca unii dintre noi să avem ambiții de a depăși limitele și de a urca deasupra planetei noastre. Aceste ambiții se pot îndeplini și prin creșterea voinței, percepției și senzației noastre de realitate. Chiar dacă zburăm spre alte planete și trăim acolo, dacă nu reușim să ne actualizăm atitudinea față de alții, atunci vom rămâne în aceleași senzații și vom fi realizat puțin în comparație cu imensa transformare interioară pe care o putem suferi.

Prin urmare, recomand să ne aplecăm în îmbunătățirea conexiunilor umane – ridicându-ne deasupra granițelor egoiste și descoperind noi relații altruiste – și făcând acest lucru, vom descoperi percepții, senzații și împliniri complet noi. Chiar și călătorirea către cea mai îndepărtată planetă din galaxia noastră nu ar atinge împlinirea pe care am obține-o dacă ne vom angaja într-o astfel de transformare interioară.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: