Este ușor să te anulezi înainte celui măreț

527.03Calea noastră devine din ce în ce mai precisă în fiecare zi, direcția este mai clară și stările dorite și cele actuale sunt mai clar definite. Îmi măsor progresul prin câtă putere primesc de la grup, cât de mult tânjesc să îl dezvălui pe Creator și cât de mult din această dorință o pot da grupului. Aceste două forțe mă țin cu precizie pe drumul către scopul meu.

Principalul lucru este să crești în continuare importanța scopului, care dispare constant. Din cauza acestui fapt, vom merge tot timpul înainte. Este imposibil să procedăm fără forțe negative, deoarece avantajul luminii este dezvăluit din întuneric.

Și, prin urmare, dacă importanța scopului dispare brusc și cedează locul sentimentului de întuneric, aceasta este astfel încât să simțim această stare ca fiind „seară”, după care ” poate veni „dimineața.” Se pare că trezim zorii și zorii nu ne trezesc.

Fii atent la ce influență uriașă are mediul în viața noastră: ziare, televiziune, opinie publică, știri. Ne hrănim cu aceste surse. Dacă nu ar fi toate aceste informații externe, am trăi ca niște animale; toată lumea s-ar îngropa într-o gaură și nu ar fi interesați de ceea ce se întâmplă afară.

Nu aș ști ce se întâmplă în lume, la ce se gândește fiecare și la ce își dorește. Dar, din moment ce mă hrănesc cu informații din întreaga lume, acestea mă modelează.

Având în vedere această caracteristică, dacă vrem să avansăm corect, trebuie să ne ridicăm deasupra acestei lumi i. Prin urmare, în grup, ar trebui să vorbim în principal despre măreția Creatorului, astfel încât să fie mai presus de orice altceva, astfel încât aceasta să sune în fiecare cuvânt și frază.

Trebuie să faci grupul de zece mai important decât întreaga lume, astfel încât să te tragă în sus și nu la nivel corporal, așa cum întreaga lume te atrage spre valorile sale nesemnificative. Trebuie să simt cum acționează o forță superioară în interiorul grupului de zece. Prin urmare, ar trebui să vorbim despre măreția Creatorului pentru că, înainte de a fi măreț, este ușor să ne anulăm pe noi înșine.

Efortul de auto-anulare ne aduce la credință mai presus de rațiune. Puterea Creatorului, numită puterea credinței, devine mai mare decât puterea rațiunii, adică primirea egoistă. Și după ce m-am anulat în fața grupului care mă inspiră cu măreția Creatorului, îmi va fi ușor să mă anulez în fața Creatorului și să-mi îndrept toate eforturile către El.

În schimb, voi primi puterea credinței, dăruirii, de la Creator și apoi voi simți că toată realitatea, cu excepția micii mele lumi egoiste, trăiește conform legii dăruirii, iar Creatorul umple întregul univers.

Din lecția zilnică de Cabala 06.04.2021, „Creșterea importanței obiectivului

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: