Există mantre în înţelepciunea Cabala?

Întrebare: Am vizitat unul din grupurile voastre din Rusia şi i-am întrebat: „Care este munca voastră practică?” A reieşit că ei ascultă lecţiile tale de ani de zile, încercând să devină altruişti.

Cineva ar putea crede că alte înţelepciuni nu îi învaţă pe oameni să fie altruişti şi să ţină regulă „iubeşte-ţi aproapele ca pe tine însuţi”. Uni dintre studenţii din acel grup studiau de mai mult de 5 ani şi totuşi nu aveau idee care este munca practică. Nu sunt nemuritor şi nu vreau să îmi pierd timpul asupra unei teorii eterne. Deoarece am fost implicat în diferite mantre timp de 15 ani, sunt surprins să aflu că învăţăturile voastre sunt numai teoretice.

Fiecare mantră are efectul ei special, dar problema este că toate mantrele sunt deconectate şi nu există o secvenţă clare de la prima la ultima.

Răspuns: Nu există mantre în înţelepciunea Cabala. Munca practică este conexiunea şi unitate, în care se revelează forţa generală care guvernează lumea, Creatorul. Nu este misticism, nu există promisiuni şi nu există obligaţii reciproce. Alegerea este a ta! Dacă se revelează în tine începutul sufletului, punctul din inimă, vei fi atras de înţelepciunea Cabala şi vei simţi că îţi oferă oportunitatea de a realiză menirea vieţii.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: