“Există un tratament pentru Cancer?” (Quora)

Michael Laitman, pe Quora: Există un tratament pentru Cancer?

Corpul uman este un sistem complet interconectat care funcționează în conformitate cu legile integrale ale naturii: fiecare celulă consumă doar ceea ce este necesar pentru funcționarea sa, utilă în cadrul sistemului de țesuturi și organe și există pentru a susține întregul corp. Dacă o singură celulă începe să funcționeze pentru a beneficia doar ea singură, devine canceroasă.

Cancerul este un corp în interiorul corpului. Datorită creșterii enorme a „egoului” lor, celulele canceroase se separă de celelalte celule ale corpului, încep să le vadă ca inamice, ca niște corpuri străine care trebuie să fie atacate și devorate.

Celulele canceroase pot forma un alt tip de societate în interiorul corpului uman. Acestea pot comunica și coopera în felul lor, pentru a subjuga celulele normale și de a crea metastaze.

Ele nu au nici o senzație a organismului uman ca mediu necesar existenței lor și, astfel, îl resping și îl distrug și, în scenariul cel mai rău mor împreună cu corpul, din cauza lipsei unui habitat.

Atunci ajungem la una dintre întrebările apăsătoare ale timpului nostru: există un remediu pentru cancer?

Categoric. Totuşi, acesta se află dincolo de tărâmul unui corp uman separat.

Natura ca un întreg operează similar ca un singur organism.

La nivelurile mineral, vegetal și animal ale naturii, fiecare dintre elementele sale are rolul și contribuția sa dedicată, în întregul sistem.

Societatea noastră constă, de asemenea, din „celule” individuale, adică persoane care sunt reunite în diferite structuri sociale.

Din păcate, spre deosebire de celelalte niveluri ale naturii, noi, oamenii, avem o atitudine „canceroasă” unul față de celălalt și mediul în care trăim.

Care este riscul?

De îndată ce începem să ne gândim doar la noi înșine, sistemul nostru începe să devină încet „impresionat” de gândurile și dorințele noastre egoiste.

. Această impresie se răspândește asupra structurilor care influențează alte niveluri ale naturii și ale corpurilor noastre fizice.

Inconștienți de natură, ca fiind casa noastră, într-o fugă constantă pentru plăcerea personală, precum celulele canceroase egoiste, noi, practic, oamenii, distrugem mediul nostru comun de existență, formând o tumoră canceroasă pe corpul planetei.

Când creșterea canceroasă a unei atitudini egoiste se extinde dincolo de o anumită limită, umanitatea începe să se consume singură.

Care este modul optim de combatere a cancerului la ambele niveluri: corpul uman și societatea în general?

Problema poate fi rezolvată la nivel de conexiune între fiecare.

A fi inconștienți de atitudinile noastre „canceroase” unul față de celălalt ne privează de oportunitatea de a le trata.

Cu toate acestea, dacă ne ridicăm la un nivel mai înalt decât relațiile și reacțiile noastre obișnuite, vom putea vedea o imagine mai completă a realității și, astfel, vom rezolva în mod cuprinzător probleme numeroase, inclusiv cancerul.

Conform Înțelepciunii Cabalei, atunci când înțelegem natura noastră egoistă și depunem eforturi pentru a ne ridica deasupra ei, construind conexiuni pozitive, vom păși într-un nou nivel de percepție a realității.

De îndată ce relațiile umane vor deveni reciproce, amabile, binevoitoare și cu toții ne vom uni într-un singur sistem complet, lumea va deveni echilibrată și nu va mai fi loc pentru cancer, la niciun nivel.

Aşa cum este scris, „Și un lup va trăi cu un miel, iar un leopard va şedea cu un copil; și un vițel și un pui de leu și un animal tânăr [vor sta] împreună și un copilaş îi va conduce ”(Isaia 11: 6).

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed