Existența paralelă

562.01Zohar pentru toți, Ki Tisa, Punctul 54: Prietenii ar trebui să fie ca ei și să nu-i păteze, pentru că, dacă dragostea lipsește din ei, ei își vor pata valoarea mai sus, adică Avraam, Isaac și Iacov, care sunt HGT.

Hesed, Gevurah și Tifferet sunt trei forțe superioare fundamentale care există în suflet. Nu avem control asupra lor. Le putem folosi doar pentru noi înșine cu mai mult sau mai puțin beneficiu.

Dacă aplicați corect aceste forțe numite patriarhi, linia dreaptă, stânga și mijlocie, atunci le realizați din partea voastră: Netzach, Hod și Yesod.

Realizându-le corect, veți obține o construcție clară a sufletului în care dezvăluiți lumina superioară, guvernarea superioară, viața voastră superioară, scopul superior.

De fapt, te asociezi cu un nivel complet diferit al universului, nu cu cel corporal în care percepi totul prin corpul tău fizic, animal, ci prin sufletul tău. Atunci rămâi în acest suflet.

Trăiești în corpul tău atâta timp cât există, dar descoperind nivelul următor, parcă ai exista în două canale simultan: în corporal și în spiritual.

KabTV „Puterea cărții Zohar” # 21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: