Explorează programul naturii

112Întrebare: Întotdeauna Tora vorbește despre ceea ce se întâmplă în interiorul unei persoane?

Răspuns: În conștientizarea lumii de către om și singurul și cel mai înalt scop al său, Creatorul.

Întrebare: Poate o persoană să urmărească în sine aceste schimbări ale stărilor?

Răspuns: Logic, poți construi acest lanț simplu în tine și să încerci să-l implementezi. Asta trebuie să facem cu toții: cei care se consideră descendenți ai evreilor și cei care se consideră descendenți ai neevreilor, este irelevant.

Toată lumea trebuie să parcurgă această cale, așa cum se spune: „Și toată lumea Mă va cunoaște, tineri și bătrâni”.

Întrebare: După ce egoismul tot mai mare a adus grupul lui Avraam în Egipt, a apărut un nou lider, Moise, care a scos poporul din sclavie. Și astfel s-au îndreptat treptat spre țara lui Israel.

Ar trebui să existe întotdeauna gândul într-o persoană că trebuie să intre în această țară? În ce moment apare?

Răspuns: În timpul nostru, acest întreg sistem trebuie predat tuturor pentru că trăim într-o perioadă în care depinde de fiecare dintre noi să implementăm programul naturii într-un mod corect; în caz contrar, va coborî constant asupra noastră cu forțe malefice, lovituri. Iar noi, umanitatea, începem să simțim acest lucru din ce în ce mai mult pe noi înșine.

Prin urmare, trebuie să diseminăm în mod necesar această învățătură, singura care spune lumii despre sistemul în care se află, despre calea dezvoltării sale. Trebuie să știm acest lucru.

De fiecare dată vom vedea din ce în ce mai mult felul în care acest sistem lucrează asupra noastră și se realizează pe sine. Iar noi trebuie să ajutăm pe cât putem. Apoi vom începe să ne dezvoltăm rapid, într-un mod plăcut, realizând totul și evitând orice probleme.

KabTV „Secretele cărții eterne”, 19.05.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: