Extindeți-vă organele de percepție

131Ca urmare a ruperii sufletului comun, coborârea lui și amestecarea a tot felul de părți sfărâmate chiar și la nivel spiritual, au loc în noi tot felul de analize, clarificări și cercetări ale acestor părți și, prin urmare, o persoană este adesea în astfel de stări în care nu știe ce i se întâmplă; cineva pare să-l conducă, săvârșind acțiuni pentru el, trece automat cumva prin viață și dintr-o dată apare un fel de accident, soartă, fatalism.

Ce să fac? Fiind doar în simțirea lumii noastre, nu înțelegem nimic. Din acest motiv, există unii oameni care simt că sunt presupuşi mesageri ai lumilor superioare. Așa îi aranjează egoismul lor: ești special, de undeva de acolo, ai grijă de tine, ai un scop etc.

Acest lucru este cunoscut de secole. De unde au venit toate credințele? Un excentric a sărit din pat dimineața devreme și a alergat prin oraș, strigând că are o revelaţie. Și a continuat și a continuat de mii de ani.

Dar toate acestea ajung la finalul lor logic. Astăzi suntem în stare de a clarifica aceste lucruri.

Potrivit Cabala totul este explicat foarte simplu, conform legilor absolute, nu ca misticism, ci doar ca fizică superioară. Diferența dintre Cabala și toate religiile, credințele și chiar științele este că este foarte realistă. Nu este limitată, nici rigidă și nu este închisă ca alte științe, în care oamenii de știință sunt orbiți în caracteristicile lor.

Ei nu înțeleg că sunt limitati în percepția lor asupra lumii de calitățile lor și cred că ceea ce văd există. Dacă și-ar fi extins simțurile și organele de percepție, ar fi văzut mai mult. Ei nu au un mecanism de extindere a limitelor percepției lor. Aceasta este limitarea științelor, sfârşitul lor.

Cabala este bună pentru că spune: „Într-adevăr, avem doar ceea ce vedem, ceea ce putem explora clar, cu repetare, cu experiență, cu mulți oameni și așa mai departe, dar în limitele acelor granițe care ne oferă cunoștințele existente.

Cu toate acestea, aceste limite pot fi extinse. Să spunem că ai un astfel de cadru, vezi lumea prin unele dioptrii, alta prin altele și o a treia prin alte dioptrii. Să descriem lumea prin toate aceste dioptrii și să vedem cum ne putem schimba viziunea, adică percepția, și dacă o putem extinde. Dacă putem, este grozav.”

În acest fel, obținem 125 de grade de atingere a universului, a lumii. Mai mult, nu numai atingerea imaginii sale, ci și deschiderea în profunzime, adică realizarea calitativă.

Nu extindem lumea doar prin mărirea stelelor cu un telescop sau mărirea microorganismelor prin microscoape. Ne schimbam! Începeți să vedeți lumea calitativ, adânc, în spațiul n-dimensional.

Apoi îi vedeți guvernarea, conexiunile interne, sensul și orice altceva. Dar din nou, este realist, științific și este confirmat de cei care sunt angajați în extinderea percepției lor.

KabTV „Am primit un apel. Percepția realității unui schizofrenic” 6/9/12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed