Extratereștri printre noi

610.2La Ştiri (NBCNews): “Fostul șef de securitate spațială a Israeului a declarat că există extratereștri … „O „federație galactică” a așteptat ca oamenii să ajungă într-un stadiu în care vom înțelege… ce sunt spațiul și navele spațiale” a spus Haim Eshed.

„Un fost șef de securitate spațială a Israelului ne-a făcut să ridicăm din sprâncene, spunând că pământenii au fost în contact cu extratereştrii dintr-o „federație galactică”.”

„Obiecte Zburătoare Neidentificate au cerut să nu se publice că sunt aici, umanitatea nu este încă pregătită”, a declarat Haim Eshed, fostul șef al direcției spațiale a Ministerului Apărării din Israel, pentru ziarul Yediot Aharonot din Israel. …

„Eshed, care a supravegheat lansarea în spațiu a numeroși sateliți israelieni, a spus că vorbește acum doar pentru că atitudinile se schimbă și oamenii par mai receptivi.”

„Dacă aș fi venit cu ceea ce spun astăzi, acum cinci ani, aș fi fost internat în spital”, a spus el pentru Yediot.”Astăzi vorbesc deja diferit. Nu am nimic de pierdut. Mi-am primit diplomele și premiile, sunt respectat în universitățile din străinătate”.

Yediot.co.il: „Prof. Haim Eshed a condus programul spațial israelian și… acum spune cum extratereștrii au împiedicat unele catastrofe nucleare”.

Întrebare: Ce părere aveţi despre faptul că extratereștrii sunt printre noi?

Răspuns: Știu că sunt aici. Dar nu este ca şi cum ei merg ca noi. Ei se mişcă. Nu au o imagine atât de fizică. Dar aceste forțe există.

În general, trăim într-o lume cu un număr infinit de forțe diferite.

Extraterestrul din mintea mea este dorința de a dărui, dorința de a iubi. Este diferit.

Comentariu: Nu se potrivește acestui Pământ.

Răspunsul meu: Da. Astfel, oriunde ne-am afla: pe Pământ, pe Lună, pe Marte, indiferent unde, este acolo. Și nu există un aşa loc în care să nu fie prezent. Dar depinde de noi cum să ne acordăm, astfel încât să îl simțim.

Ne pregătim să începem să simțim această putere, să interacționăm cu ea și să dobândim noi înșine această calitate.

Întrebare: Dar, de fapt, direcția este corectă: aici, între noi, există aceste forțe numite „extratereștri”?

Răspuns: Aici, ia aceste forțe și acționează.

Întrebare: Deci îi putem contacta?

Răspuns: În măsura în care te faci pe tine ca ei, vei începe să-i simți. Calibrează-te pentru asta.

Întrebare: Calibrează-te pentru dăruire, pentru iubire, iar apoi vor apărea imediat?

Răspuns: Desigur!

Comentariu: Și rezultă că toate aceste spirite și îngeri erau aici, lângă mine?

Răspunsul meu:  Este o forță necorporală care acționează și guvernează în jurul meu, invitându-mă de asemenea la control reciproc și la comunicare.

Întrebare: Cine este la conducere? Chiar ne controlează?

Răspuns: Încă ne controlează. Dar ei vor ca noi să gestionăm totul împreună cu ei.

Comentariu:  Adică, acest om de știință, poate fără să înțeleagă acest lucru, a spus în liniște ceva corect: „umanitatea nu este încă pregătită”, așteptau ca oamenii „să ajungă la un stadiu în care vom înțelege …”. „El a susținut că extratereștrii au contribuit la prevenirea unor tragedii nucleare pe Pământ”. Adică, dorința noastră de a ne apropia de dăruire și iubire a prevenit catastrofele și așa mai departe.

Se pare că sunt printre noi. Aceste forțe au venit de pe altă planetă?

Răspuns: Nu au sosit și nu au zburat departe, pentru ei nu există deloc probleme de mișcare. Pentru că sunt ca gândurile. Zboară undeva gândurile? Pot fi oriunde; nu există nicio limitare a spațiului, a timpului sau a mișcării pentru ei, nu există nicio limitare.

Întrebare: Care este concluzia dvs.?

Răspuns: Dacă vrem să ieșim din stăpânirea egoismului nostru, ne vom simți imediat în afara timpului, a spațiului, a vitezei, a mișcării. Atunci vom începe să existăm într-o geometrie complet diferită, într-un alt spațiu. Aici trebuie să ajungem.

Vom dezvălui un univers complet diferit, o zonă diferită, locuită de forțe, şi nu de corpuri. Corpurile sunt ceea ce vedem astăzi în dorințele și proprietățile noastre egoiste. Și aşa pictăm imagini.

Întrebare: Omenirea a pictat diavoli, diavoli cu coarne și cozi. Totul este o noțiune egoistă?

Răspuns: Desigur. O reprezentare a forțelor pozitive și negative.

Întrebare: Adică, negativul- cu coadă și coarne?

Răspuns: Da. Iar cei pozitivi sunt îngerii.

Întrebare: Cum vă imaginați personal extratereștri?

Răspuns: Astăzi îmi imaginez extratereștri mai mult sub formă de forțe bune care ne ajută să ne ridicăm deasupra egoismului nostru și să începem să simțim acest spațiu deasupra timpului, deasupra mișcării, deasupra tuturor limitărilor egoiste.

Comentariu:  Deci, trebuie să vă predați lor, astfel încât să cucerească acest Pământ și totul să se termine.

Răspunsul meu: Nu! Trebuie să o facem astfel încât să o capteze. Trebuie să-i ajutăm, să ne asigurăm că aceste forțe bune captează totul în noi, în afara noastră, în jurul nostru.

Trebuie să atragem toate forțele bune posibile către noi înșine. Aceasta este știința Cabalei: cum putem atrage aceste forțe bune și să le forțăm prin dorințele noastre, prin încercările noastre, să lucreze cu noi și printre noi.

Din emisiunea de pe  KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” din 21.12.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed