Făcând să funcționeze Lumina

938.07Întrebare: Cum pot insista personal că lumina mă afectează?

Răspuns: Faceți acest lucru cu ajutorul unui grup, conectându-vă cu ceilalți, dorind să vă creșteți dorința pentru calitatea conexiunii și a garanţiei reciproce, dorind să fiți alături de ei într-o singură dorință, mai presus de egoism, atenuându-l pe acesta, și prin îndreptarea aspirațiilor către lumea superioară, spre dăruire și iubire.

Prin crearea unei astfel de dorințe comune, când toate ego-uurile voastre sunt coborâte și toate dorințele pentru Lumină sunt deasupra lor, doriți ca lumina superioară să creeze în voi un instrument de percepție similar cu ea. În măsura în care aceste dorințe egoiste sunt împinse în jos și în măsura în care aspirațiile altruiste, adică iubirea reciprocă, conexiunea și asemănarea cu lumina sunt ridicate, te apropii de lumină din punct de vedere calitativ, din punct de vedere al valorilor.

Această lumină care ne înconjoară constant, acest câmp fizic vă afectează tot timpul. Deși este permanentă, efectul său depinde de efortul vostru pentru aceasta.

Ca rezultat al influențelor sale repetate, în interiorul tău se formează un organ de percepție a luminii. Adică diferența dintre aceste două puncte opuse devine aşa încât lumina superioară să intre în om și să îl umple. Ca rezultat, se formează un Partzuf, un sistem. Dorințele voastre devin asemănătoare cu lumina, deoarece aceasta intră în aceste dorințe conform legii echivalenței de formă.

Apoi începi să înțelegi, să-i simți calitățile, programul, intențiile, începutul, sfârșitul și scopul. Fără ea, nu poți face nimic.

Prin urmare, întreaga metodă în general, este simplă. Dar o persoană nu este de acord cu asta. În primul rând, egoismul ei respinge totul. Și în al doilea rând, nu poate crede că în acest fel se poate schimba ceva.

KabTV „Am primit un apel. Făcând Lumina să funcționeze” 09.06.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: