Familia și căsătoria, partea 3

Ce va ajuta la salvarea căsătoriei?

Întrebare: Astăzi, instituția căsătoriei nu ne poate aranja împreună cu forța, de aceea este necesar să căutăm obiective suplimentare. Care sunt aceste obiective pentru a susține o căsătorie?

Răspuns: În timpul nostru, consacrarea religioasă a căsătoriei nu poate ține o familie. Nu numai într-o societate mică, ci practic în toată lumea. Tinerilor nu le pasă ce se va crede despre ei, ici sau colo.

De regulă, ei nu sunt dependenți de părinții lor, nu trăiesc cu ei, nu se află în aceeași societate în care ei, înșiși s-au născut și au crescut. În general, cuplurile tinere sunt independente de generația anterioară și de societatea în care au fost crescuți.

Se despart complet și își creează o familie la un nivel cu totul nou. Între ei apar conexiuni complet diferite. Și dacă nu există astfel de conexiuni, atunci, așa cum vedem, căsătoria nu există.

Întrebare: Ce obiective pot susține căsătoria în viitor?

Răspuns: În orice caz nu copiii comuni și proprietatea comună, doar ceva care se află deasupra acestui lucru. Poate fi doar un obiectiv mai mare decât viața: am nevoie de această persoană ca soț sau soție, cu copii și cu tot modul meu de viață, deoarece cu ei câștig spațiul necesar în care mă pregătesc pentru un scop mai înalt. Nu va exista nicio familie fără asta.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: