Femeia un mister al naturii

Femeia este un mister al naturii deoarece simbolizează dorința de a primi, o dorință care este ascunsă în noi și este revelată numai în măsura în care revelăm Creatorul. De aceea, dacă tânjim să descoperim Creatorul, descoperim femininul

Nu vom putea să înțelegem o femeie până când nu obținem aceste adevăr, pentru că femininul a fost creat de Creator și este singurul lucru pe care El l-a creat ”și Dumnezeu a creat femeia”, în timp ce masculul este un pic diferit de Creator și există în lume numai pentru a fertiliza femeia, pentru a o împlini, a genera nașterea, pentru ca în cele din urmă dorința de a primi feminină și dorința de a dărui bărbătească (punctele din inimă) vor apărea în ei pentru a corecta starea reciprocă numită copilul lor.

Acest proces are loc atunci când femela este gata pentru corectare, în timp ce masculul își îndeplinește rolul intermediar. Acesta este motivul pentru care femeia, dorința de a primi, este misterul naturii, pe care un cabalist îl descoperă gradual în ce măsură este opus de Creator și în ce măsură poate el să se asemene cu Creatorul.

Din lecția de Cabala în limba rusă din 24.04.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: