“Femeile pot repara lumea” (Thrive Global)

Thrive Global a publicat noul meu articol: “Femeile pot repara lumea

Casey Cawthon, 32, Public Relations Director for Well Done Marketing, is shown working from the home office space she has created during the COVID-19 pandemic, Friday, Oct. 23, 2020.  Cawthon, a single mom and diabetic, is considered high risk and has been working from home since mid-March.Casey Cawthon, Public Relations Director for Well Done Marketing

Dacă femeile își exprimă dorința de unitate a umanității mai presus de toate diviziunile ei și dacă se unesc ca forță majoră, cu această dorință, vor îndemna bărbații în direcția unității.

Casey Cawthon, 32 de ani, director de relații publice pentru Marketing Bine Făcut, este prezentată lucrând din spațiul de birouri de acasă creat de ea în timpul pandemiei COVID-19, vineri, 23 octombrie 2020. Cawthon, o mamă singură și diabetică, este considerată de mare risc și lucrează de acasă de la jumătatea lunii martie. Casey Cawthon, director de relații publice pentru Marketing Bine Făcut,

Fie că locuința noastră globală se menţine sau se destramă în totală distrugere, depinde de femei. Sărbătorirea Zilei Internaționale a Femeii din acest an ar trebui să reamintească faptul că forța feminină este o putere unificatoare și este genul de conducere atât de necesar în aceste vremuri critice, deoarece lumea încearcă încet să se ridice pe picioare dintr-o lungă perioadă de atac al COVID-19. Femeile au fost în epicentrul pandemiei în prima linie a serviciilor medicale și au fost afectate în mod deosebit de pierderile de locuri de muncă. Dar acest lucru ar putea fi folosit ca o oportunitate pentru un nou început de a forma o societate mai echilibrată.

Când bărbații primesc de la femei un impuls atât de puternic de a se uni, ei vor lucra pentru a îndeplini acele cerințe și se vor strădui să se unească și să se echilibreze cu forma unificată a naturii, care funcționează în conexiuni altruiste între toate părțile sale. Prin urmare, punctele forte ale femeilor ar trebui să fie îndreptate către unitatea feminină, astfel încât acestea să poată contribui la prosperitatea și fericirea societății prin unificarea eforturilor lor în construirea unei case noi, confortabile și primitoare pentru societatea umană.

Studiile asupra impactului socio-economic al pandemiei arată că femeile au fost aproape de două ori mai multe decât bărbații în pierderea locului de muncă, urmare a focarului COVID-19. Ca soluție paliativă, ONU recomandă un venit temporar de bază pentru șase luni, iar suma ar varia în funcție de nivelul de trai al fiecărei țări. Am ajuns la un moment critic în care aceste măsuri ar trebui deja puse în aplicare și luate în considerare pentru o perioadă mai lungă de timp.

Pe de o parte, ar trebui să se ofere ajutor atât bărbaților cât și femeilor, într-un mod care să le permită să trăiască cu demnitate, fără exces, dar acoperind nevoile lor de bază. Pe de altă parte, trebuie să ne asigurăm că fiecare femeie are și ea posibilitatea de a-și continua munca de acasă. Dacă vom folosi astfel timpul în care suntem legați de casele noastre, pentru a ne îmbunătăți conștientizarea principiului unificator al naturii și pentru a-l implementa în relațiile dintre noi, vom vedea apoi efecte pozitive de anvergură asupra crizei COVID-19 – o schimbare către o stare complet nouă și armonioasă în rândul umanității, pe care nu am mai experimentat-o până acum.

Prin pandemie natura încearcă să ne trezească la nevoia de a face un pas mai departe în evoluția noastră: să exercităm relații pozitive, de susținere, relaţii de încurajare și consideraţie. Starea noastră egoistă este cea care ne-a determinat să creăm o societate care funcționează cu fiecare încercând să profite de toți ceilalți; acționând în acest fel ne scoate pe toți în afara echilibrului. În esență, acum trebuie să ajungem la o stare în care ne pasă de ceilalți, în aceeași măsură în care ne pasă de noi înșine.

Dacă ştim locul potrivit pentru bărbați, femei, părinți și copii ca fiind componente ale societății care se completează reciproc, vom progresa frumos în sprijin și consolidare reciprocă. Conform structurii naturii, femela reprezintă dorința de a primi, în timp ce masculul reprezintă intenția de a dărui. Prin urmare, dacă femeile își exprimă dorința de unitate a umanității mai presus de toate diviziunile, și dacă se unesc ca forță majoră cu această dorință, vor îndemna bărbații în direcția unității.

Apoi, când bărbații primesc de la femei un impuls atât de puternic de a se uni, ei vor lucra pentru a îndeplini acele cerințe și se vor strădui să se unească și să se echilibreze cu forma unificată a naturii, care funcționează în conexiuni altruiste între toate părțile sale. Prin urmare, punctele forte ale femeilor ar trebui să fie îndreptate către unitatea feminină, astfel încât acestea să poată contribui la prosperitatea și fericirea societății prin unificarea eforturilor lor în construirea unei case noi, confortabile și primitoare pentru societatea umană.

Cu toții ne vom simți ca și când am împărtăși o casă comună, ca și cum am trăi într-o familie uriaşă iubitoare, într-un fel de conștientizare complet nouă și actualizată a legilor naturii și a lumii în care existăm, aşa cum doar femeile știu să o facă.

Vă doresc succes!!!

— Publicat pe 8 Martie, 2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: