Filmul vieții

Tot ceea ce se va întâmpla în viitor este deja înrădăcinat în actul inițial al creației. Fiecare dorință de desfășurare are deja un program prestabilit, nu o dorință care este dezvăluită, ci o înregistrare informațională, Reshimo.

Aceste gene informaționale au apărut ca urmare a răspândirii lumilor din lumea infinitului prin toate gradele spirituale, Partzufim, lumi și Sefirot, până când au ajuns în lumea noastră.

Prin urmare, fiecare dorință care se desfășoară în noi conține deja informații, date și descoperiri despre toate lumile, dar la scară microscopică, la fel cum o picătură de material seminal conține toate informațiile despre o persoană care se va naște și va crește din ea.

Dacă am ști cum să descifrăm datele într-o picătură de material seminal, am descoperi din acesta întregul proces prin care trebuie să treacă o persoană, întregul său destin, întreaga sa viață. Din datele extrase dintr-o picătură de material seminal, s-ar putea realiza un film întreg care să arate ce s-ar întâmpla cu acea persoană. Trebuie să realizăm toate acestea în practică; într-o formă potențială, totul este deja stabilit în Reshimo, care se află într-o picătură de material seminal.

Fiecare stare care ne este dezvăluită era obligată să se dezvăluie. Trebuie doar să ne facem griji pentru a fi incluși în cei zece și a atrage lumina reformatoare. Atunci lumina îi va afecta pe cei zece și ne va construi sufletul, un sistem în care vom dezvălui starea noastră spirituală.

Toate acestea există deja, atât Reshimot, cât și lumina atrasă de noi, care îi vor afecta. Este ca și cum noi înșine dezvoltăm acest film și îl trăim. Cu cât trezim mai mult lumina superioară, astfel încât să afecteze grupul, cu atât grupul se schimbă mai repede și întregul proces spiritual prin care trebuie să trec, se dezvăluie. Va fi o serie super distractivă.

Toate detaliile sunt deja codificate în Reshimo. Gena informațională care coboară în lumea noastră din lumea infinitului prin toate lumile și toate stările conține toate informațiile despre calea pe care trebuie să mergem de jos în sus înapoi în lumea infinitului.

Reshimo al fiecărui prieten din cei zece face parte din Reshimo al întregului zece. Nu este nimic accidental.

Cu ajutorul unei rugăciuni, atragem lumina către acei Reshimot care se trezesc în noi din ce în ce mai mult. Suntem ca și când am dezvolta o fotografie sub influența luminii și de fiecare dată dezvăluim noua noastră formă, care este din ce în ce mai spirituală. Așa descoperim noi lumi și tot felul de schimbări.

Acum suntem în cel mai mic Reshimo egoist, nesemnificativ și blocat, din care nu se vede nimic. Nici nu ne putem imagina cât de bogată este lumea spirituală chiar în prima etapă – este de miliarde de ori mai mare decât această lume în ceea ce privește înțelegerea, conștientizarea, percepția și senzația.

Din Lecția zilnică de Cabala 10/12/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed