Forța ascunsă a naturii

746.01 Cum putem construi practic o intenție comună, dacă dorințele noastre sunt complet diferite? Dacă vrem să ne dăruim unii altora și să descoperim că nu o putem face fără ajutorul Creatorului, atunci fiecare îl atrage pe Creator către el însuși, astfel încât El să-i ajute prietenii.

Astfel, în loc de câmpul egoist, formăm un câmp spiritual de dăruire, în care folosim calitățile Creatorului. Aceasta înseamnă că Creatorul este revelat între noi.

Vrem să dezvăluim forța Creatorului dintre noi, forța dăruirii reciproce ascunsă în natură. Există multe forțe în univers care ne sunt ascunse, multe stele, planete și creaturi pe care nu suntem în stare să le vedem. Până în prezent, toate instrumentele, telescoapele și radarele noastre nu sunt capabile să identifice toate acestea.

Dar există o forță care umple întregul univers. Oamenii de știință o numesc materie întunecată. Simțim că există unde pe care nu le putem recunoaște. Fără îndoială, există o forță care pătrunde întregul univers de la o margine la alta (dacă putem spune că universul are o margine). Aceste forțe sunt prezente în orice loc, deoarece dacă nu ar fi, universul s-ar fi prăbușit cu mult timp în urmă.

Forțele de interacțiune dintre toate părțile universului există și funcționează mai presus de toate limitările noastre materiale. Unele dintre aceste forțe sunt ascunse; adică le putem dezvălui numai dacă dobândim intenția de a dărui. Atunci nu vom mai fi limitați de materie și de realitatea fizică.

Din 1a parte a Lecţiei zilnice de Cabala 6/9/21, “Nu vă opriți niciodată din a cere”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: