Gândurile mele pe Twitter 06.05.2019

 

De ce naziștii urăsc evreii?

Cabalistul Dr. Michael Laitman continuă să explice rădăcina antisemitismului și rolul poporului evreu răspunzând la întrebarea: „De ce naziștii urăsc evreii?”

Naziștii nu i-au urât pe evrei de la început.

După o vreme, au văzut problema ca pe un mijloc foarte bun de a uni poporul, precum și o cale de a-l controla, pentru că nu toți germanii erau naziști. Hitler a folosit-o într-o manieră foarte eficientă pentru a uni oamenii și pentru a atrage atenția întregii lumi, asupra lui însuși. Și astfel naziştii au descoperit că ura ȋmpotriva evreilor îi ajută.

Un alt lucru este că ei au văzut evreii ca și concurenți, pentru că ei credeau că evreii doreau să stăpânească lumea, iar naziștii voiau și ei să stapânească lumea. Pe de altă parte, ei au văzut cum, de mii de ani, evreii dominau știința, filozofia și finanțele.

Iar naziștii și-au dorit să construiască Reich-ul de o mie de ani și i-au văzut pe evrei ca oameni care au reușit ȋn astfel de actiune, iar acum era ca și cum le-ar fi venit lor rândul, să aducă istoria nazistă veșnică, în lume. Prin urmare, au urât și au distrus evreii.

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: