Gândurile mele pe Twitter 3/16/20

Dacă #Coronavirus se termină peste câteva luni, lumea se va întoarce la rutina sa. Dar, dacă declinul durează mai mult, țările vor trebui să se unească pentru a supraviețui, uitând orice calcule ale ego-ului. Poate așa este umanitatea, în fața morții din egoism, va fi de acord să își schimbe căile rele într-o conexiune bună … ?!

Nu boli îți trimit! Ceea ce vedeți ca boli sunt greșelile voastre. Cu toate acestea, dacă îmi atribuiți Mie toate stările voastre, veți descoperi că acestea nu sunt boli, ci corectări, care vă aduc mai aproape de mine! (Sanhedrin, 101.1) A se vedea lecția din 16/03/20.

Epidemia #coronavirus a dus la o situație și o revoluție globală. Acest virus microscopic şterge structurile noastre puternice și de nezdruncinat, din rădăcină! Țările închid granițele. Întreaga lume se ascunde acasă, cu ușile încuiate. Inamicul apare la un nivel inaccesibil …

Un mic virus rupe legăturile profitabile care s-au construit între noi pentru a profita de alții, pentru a exploata, pentru a concura unul cu celălalt, deoarece natura încearcă să restabilească echilibrul corect și, prin urmare, este opusă naturii ego-ului nostru, care vrea să folosească pe fiecare …

Cu tot nivelul ridicat de progres și prosperitate materială, ne lipsesc conexiunile umane. Nu putem construi o societate normală și să creștem copiii în mod corespunzător. Natura ne arată că doar ego-ul trebuie să fie vindecat și dezvăluie # virusul – aceasta este esența crizei!

Dezvoltarea umană duce la realizarea conexiunii și dependenței unora de ceilalţi. Încercând să oprească epidemia, țările încearcă să se închidă, izolând oamenii, distrugând conexiunile. Procedând astfel, ne condamnăm la o existență nefericită, ca și cum am reveni la vremurile preistorice.

Omul îi folosește pe alții în avantajul său – acest lucru distruge sistemul integral al naturii. Dorința egoului nu poate fi săturată. Sistemul global, natural, nu este de acord cu acest lucru și produce anticorpi care nu permit unei persoane să distrugă sistemele naturale.

Dezvoltarea este posibilă numai atunci când este respectată condiția interconectării naturii. Universul și pământul: natura neînsuflețită, plantele, animalele și oamenii fac parte dintr-un mecanism și depind unul de celălalt. În întregul sistem, funcționează o singură lege care impune fiecărei părți, completarea celorlalte.

Nu există o particulă minusculă în univers care nu este conectată printr-un câmp de conexiuni cu întregul univers, cu fiecare dintre elementele sale, pe toate gradele. Cea mai decisivă conexiune este în gradul uman, pe gradul de gândire, adică relațiile sunt cele care determină și guvernează totul!

Natura este o lege integrală care leagă toate elementele la un loc și nu permite niciuneia dintre ele să fie responsabilă, ci doar să  sprijine conexiunea reciprocă cu celelalte părți. De îndată ce ne adȃncim ca într-o vizuină în egoismul nostru, simțim rezistență de la oameni, societate și natură.

Virusul a expus conexiunea înșelătoare a statelor membre #EU. Mai mult, în loc să acționeze în colaborare, statele membre ale UE își închid granițele. Virusul a scos la iveală falsa alianță – a fost doar parțială și numai economică, deoarece este egoistă, dar națiunile nu s-au apropiat!

De pe Twitter, 3/16/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed