Gândurile mele pe Twitter 7/15/19

Toate defectele pe care le simțim provoacă corecțiile lor. Fiecare fenomen bun este întotdeauna un produs al unuia rău, care l-a precedat. Corelația dintre ele nu este măsurată de stările noastre, ci de scopul lor comun.

Baal HaSulam, “Pacea”

Creatorul ne atrage atenția asupra Lui, iar reacția corectă stă în rugăciunea comună, cu care ne întoarcem, împreună, către El. Fără să încercăm să ne rezolvăm diferențele, împreună, ne întoarcem la Forța,  Rădăcina Cauzei, de unde provin toate acestea. Aceasta se numește „rugăciunea celor mulţi”.

Problemele sunt spațiul gol pe care vrem să îl descoperim ca fiind umplut de Creator. Astfel El ne oferă o astfel de oportunitate. Aceasta înseamnă că problema constă în a răspunde corect la chemările Lui, când El trezeşte egoismul în fiecare și fricțiunea dintre noi.

„Susținem distrugerea statului Israel”, a declarat, la televizor, activistul socialist britanic Gerry Downing. „Pentru că este un efort rasist și genocid care nu poate fi reformat. Legile Israelului sunt ca legile apartheidului din Africa de Sud. Soluția este un singur stat al Palestinei.”

– Calitatea Creatorului este dăruire, iubire. Să fii sclavul Creatorului este o stare de libertate sau nu?

– Când ești în ea, desigur, este. Pentru că ați ales această stare, pentru voi înșivă. Aţi ales-o singuri.

#Umanitatea a devenit globală, dar nu reușește să integreze acest format cu egoismul său îngust. Aceasta este cauza degradării întregii activități de către oameni și țări, incapacitatea de a recunoaște și de a rezolva problemele. La urma urmei, problemele globale nu pot fi rezolvate într-un mod naționalist îngust.

De pe Twitter, 7/15/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed