Gandurile mele pe Twitter 7/18/19

Şi eu sunt îngrijorat >>>>>>>>

Autoritățile se străduiesc să păstreze sistemul, deoarece nu există alt sistem de guvernare.

Elita stă pe margine, lăsând guvernarea, execuția și responsabilitatea societăţii, miniștrilor și funcționarilor anemici.

Soluția constă în dezmembrarea monopolului liberal asupra puterii, dar elitele nu o vor permite. Este un punct mort.

„Poate mi-e frică să dezvălui cât de departe sunt de dorința de a dărui. Eu subconstient, mă protejez, nepermiţându-mi să mă apropii de Creator. Trebuie să cer prietenilor putere, să mă ajute să mă încorporez în grup, printr-un efort mai presus de natura mea, așa încât ei mă vor scoate din închisoare…

Dacă ura nu este dezvăluită, înseamnă că nu am meritat să avansăm. Cu toate acestea, ne străduim să trezim nu ură, ci o aspirație din ce în ce mai mare către unitate – și, prin urmare, simțim că Creatorul însuși eliberează respingerea dintre noi și El … așa că vom cere!

Creatorul încurajează conflictele dintre prieteni. Și trebuie să ne unim deasupra problemei pe care Creatorul a dezvăluit-o și să-I mulțumim pentru această revelare a egoismului și pentru corectare. Ura apare  întâi și este dezvăluită în măsura în care suntem pregătiți să cerem corectarea. Este un semn de progres.

Nu trebuie să dezbatem cine este corect și a cui este vina: există ură (de la Creator) și ea trebuie acoperită cu dragoste (o pledoarie pentru Creator). Apoi, în loc să batem pasul pe loc, vom avansa spiritual. Mai ales dacă întregul grup de zece cere ajutor de sus, atunci toate păcatele (Creatorului) sunt acoperite de iubirea (Creatorului).

„Iubirea va acoperi toate păcatele”. Fără păcate nu există nici o iubire. Dragostea sau conexiunea spirituală începe cu dezvăluirea păcatelor. În fiecare zi, trebuie să urăști prietenul și, în fiecare zi, să acoperi acea ură, cu iubire, deoarece „nu exista nimeni în afara de Creator”. El este motivul păcatelor!

De pe Twitter, 7/18/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: