Gândurile mele pe Twitter 7/2/19

O cerere către Creator este singura modalitate de a atinge dorința de a dărui. Dacă omul nu dorește să dăruiască, trebuie să ceară să i se acorde cererea pentru dorința de a dărui. Omul ar trebui să simtă durere din lipsa dorinței de a dărui …

Este necesar un efort extrem, pentru a nu permite un singur gând pentru sine, ci doar pentru grup – altfel omul îşi distruge sufletul! Este nevoie de un efort constant, din ce în ce mai mare, pentru a te gândi doar la suflet, adică numai la grupul de zece, să te rogi numai pentru el, fiindcă numai așa omul își poate atinge rapid obiectivul.

În celebra Enciclopedie Britanică – totul este rescris, pentru a aduce plăcere egoismului …

Enciclopedia Britanică a înlocuit „israelienii” și „vechii israelieni”, cu „palestinieni”. Sulurile de la Qumran sunt descrise ca suluri antice, palestiniene. „Sulurile din Qumrān au demonstrat acum că scrierea Septuaginta a regelui Samuel se întoarce la un vechi text palestinian tradițional”.

Să ceri pentru tine, însuți, înseamnă să te izolezi singur de Sursa vieții. Noi nu o simțim, dar o persoană care simte sistemul înțelege că este una simplă, construită în întregime pe conexiune și aici este locul unde stă Creatorul. Tot ce trebuie să cereți este să aparțineți acestui sistem, fiindcă prin a vă ruga pentru voi, înşivă, vă separați de Sursă.

Din Rav’s Twitter, 7/2/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed