Garanția reciprocă este un colac de salvare

943Toate forțele de conexiune care au existat în Adam HaRișon înainte de spargere ar trebui să fie dezvăluite în timpul nostru într-o formă negativă, sub formă de separare, confruntare, ură și respingere. Și trebuie să reparăm totul treptat.

Oamenii care au tendința de a corecta lumea vin să studieze știința Cabala pentru că în ei se trezește un „punct din inimă”, o scânteie de unitate. Astfel, ei încep să învețe cum să repare spargerea.

Aceasta este o muncă lungă și dificilă, deși suntem deja în faza finală. Vom vedea cum aspirația de corectare și conexiune va începe să se dezvolte zi de zi și va deveni clar pentru toată lumea din lume că este nevoie urgent de asta.

Această realizare va veni în detrimentul războaielor și a tot felul de probleme, criza globală, care se apropie acum sub toate formele. Și toate acestea pentru a înțelege că legătura dintre noi este un panaceu pentru toate problemele.

Suntem într-un sistem circular închis în care toată lumea este conectată la toată lumea. Prin urmare, prin acțiunile noastre bune și rele, corecții sau daune, provocăm schimbări în întregul sistem în raport cu fiecare dintre elementele sale.

Prin urmare, trebuie să văd salvarea în garanția personală, generală, globală și în toate sferele, în economie, în sănătate, echilibru în natură, ecologie, salvarea prin garanție în absolut totul. Nu așteptați lovituri mai severe; cele care există astăzi sunt suficiente pentru a vedea că un tsunami se îndreaptă spre noi, care ne poate șterge pe toți de pe fața pământului.

Prin forța conexiunii noastre putem opri acest val tsunami și îl putem împiedica să se apropie. Numai unitatea noastră poate servi drept scut împotriva tuturor acestor valuri de furtună care amenință să ne lovească. Natura – adică forța superioară, Creatorul – pregătește deja tot felul de argumente pentru a demonstra că merită să ne aplecăm și să acceptăm forța guvernării superioare.

Și, de fapt, nu este atât de greu de realizat. La urma urmei, forțele de conectare și natura integrală sunt cele mai puternice și comune forțe care ne pot salva cu adevărat de toate problemele. Trebuie doar să încercăm să percepem natura ca o singură forță, ca singurul lucru care funcționează.

Vedem că în această lume totul depinde de om. Și în lumile spirituale, totul depinde de omul spiritual, adică de grupul de zece, de un grup de cabaliști care sunt impregnați de probleme mondiale, care absorb toți locuitorii acestei lumi și devin acel pântece matern din care se vor naște deja la un nou grad spiritual și din care se va naște o nouă lume corectată.

Din prima parte a Lecției zilnice de Cabala 11.11.2022, „Arvut pe drumul spre Lișma“

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: