Garanția reciprocă: Legea existenței umanității

935Garanţia reciprocă este legea globală a existenței umanității ca un singur suflet. Dacă se realizează între oameni, atunci toate gradele de sub noi, adică natura animală, vegetlă și minerală, se vor reconecta într-un singur sistem.

Dacă omenirea ar fi unită astăzi la nivelul ei uman, am vedea astfel de schimbări în întregul univers, în care întreaga natură se adună într-un singur sistem, unde nu au loc erupții și armonia completă domnește în întreaga lume minerală, vegetală și animală.

După cum au spus profeții, lupul va trăi liniștit lângă miel și întreaga creație va exista într-o singură armonie. În acest fel vom aduce întregul univers și întreaga lume la o singură conexiune, iar Creatorul Se va revela pe Sine în această armonie, ca o unică Forță care umple și îmbrățișează întreaga creație. Garanția și conexiunea noastră reciprocă nu numai că ne vor îmbunătăți viața, dar va corecta și întreaga creație și o va conecta într-un singur sistem perfect.

Și acest lucru se va întâmpla, deoarece aceste gene informaționale sunt înregistrate în creație și în forțele care acționează în ea şi care o conduc la acest scop. Putem aduce acest scop mai aproape cu participarea noastră. Totul depinde de noi!

Din prima parte a Lecţiei zilnice de Cabala 11/11/22, “Arvut pe drumul spre Lishma

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: