Genele spirituale, partea a doua

Intrebare: Unde este ascuns ADN-ul unei persoane ?

Raspuns: Genele spirituale nu au un loc unde sa fie gasite : este la fel ca locul unde este ascunsa dorinta unei persoane. Este imposibil de extras dorinta din corp si doar cand corpul moare, toate dorintele dispar din el. Totusi, ADN-ul spiritual nu apare sau nu dispare, pentru ca exista intr-un spatiu in care nu exista conceptul de timp.

Intrebare: Cum selecteaza ADN-ul spiritual ce corp sa imbrace ?

Raspuns: Tot ADN-ul individual (Reshimot) este conectat cu alt ADN spiritual intr-un sistem perfect unic. Iar pentru ca acest sistem sa ajunga la o intelegere, trezire si un simt propriu trebuie sa creasca de la starea de imprastiere totala si deconectare la o stare de completa conexiune. Acest sistem trebuie sa treaca prin acest proces in mod gradual, sa se implementeze singur si sa atinga unitatea prin liberul sau arbitru.

O parte din acest proces care conduce sistemul de a corecta conexiunile pe care le experimentam este prin legaturile externe. Asta inseamna ca nu simtim a fi implicati intr-o dorinta comuna si ramanem indiferenti si straini fata de dorintele celorlalti. Aceasta perceptie este numita simtirea acestei lumi, asta insemnand ca ne simtim straini de tot ceea ce exista ca baza a acestei lumi.

ADN-ul spiritual determina toata dezvoltarea materiei. Totusi, este dificil de identificat aceasta interdependenta deoarece ADN-ul spiritual actioneaza la nivelul unor legi complet diferite, unde inceputul si sfarsitul se unesc si unde nu exista liberul arbitru si unde totul este strict predeterminat.

Insa, prin respectul fata de oamenii care fac parte din sistem, exista vointa complet libera, prin urmare viitorul este inca in faza de determinare. Se prea poate sa fim distantati unii de altii fizic, dar sa fim atat de conectati spiritual incat sa ne influentam soarta reciproc.

Din emisiunea de pe Kab TV O viata noua din 12.07.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: