Generație inteligentă

289Pandemia de coronavirus a făcut schimbări atât de drastice în lume, încât a aruncat-o în dezordine. Și vom vedea cum guvernele, liderii și tot felul de organizații nu pot găsi modalități de a lucra cu oamenii. Nevoia științei Cabalei, a metodei de conexiune dintre noi și Creator, va fi dezvăluită din ce în ce mai mult.

Divinitatea înseanmă doar acele suflete, acele dorințe, îndreptate către Creator. Sufletele care s-au trezit pentru Creator sunt numite Divinitate, iar Creatorul începe să se dezvăluie în ele în funcție de eforturile lor de a se trezi pentru conexiunea cu El.

La final, fiecare trebuie să se alăture sufletului comun, fiecare în funcție de nivelul său. Să nu credeți că sufletele care se trezesc mai târziu sunt mai mici. Dimpotrivă, sufletele se trezesc începând de la cele mai ușoare la cele din ce în ce mai grele. Mai întâi se fac corecțiile ușoare, care apoi ne ajută să facem corecții mai mari și mai complexe.

Prin urmare, acele suflete care trebuie să se ridice după noi sunt mai grele și mai importante. Iar sufletele care se trezesc acum, care se numesc Israel, adică cei care au această direcție „direct la Creator” nu sunt atât de greu de corectat în comparație cu cei care vor veni după aceea.

Generație după generație, dorința crește și capacitatea de a fi mai inteligent și mai inventiv, crește în consecință. Vom vedea cum după pandemie, Creatorul va efectua alte exerciții alături de noi pentru a trezi înțelegerea modului de a ne apropia de spiritual. El va acționa asupra întregii noastre generații, astfel încât toată lumea să simtă nevoia să se apropie de El și să se conecteze cu El.

Întreaga lume va simți că principalul lucru în viață nu este coronavirusul, nu succesul material și nu valorile iluzorii cu care ne-am umplut viața. Creatorul va începe să strălucească puțin mai adânc în grosimea materiei noastre și ne va lumina întunericul interior. Vom descoperi în noi astfel de dorințe de care nici măcar nu știam.

Lovitură cu lovitură, oamenii vor începe treptat să descopere cât de mult le lipsește sensul vieții.

Din lecția zilnică de Cabala, 02.02.21, „Urmărind Shechina”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed