Gestionarea stresului, partea 6

Coronavirus: Plusuri și minusuri

Observație: Toți caută astăzi de unde a venit coronavirus. Dacă este biologic, artificial sau presupus lansat de chinezi.

Răspuns: Care este diferența? Nu contează; deja există.

Întrebare: Este nevoie să căutăm ce se află în spatele acestui virus?

Răspuns: Da. Să investigăm ce vrea natura să ne spună prin el.

Întrebare: Avem instrumente de cercetare în acest sens?

Răspuns: Să vedem unde ne conduce acest lucru. Să notăm consecințele pozitive și negative ale impactului coronavirus asupra societății umane și să decidem.

Cred că are mult mai multe consecințe benefice decât cele dăunătoare. Poate că nu ar trebui să luptăm împotriva lui, ci să fim de acord cu acesta în anumite privințe.

Observație: Majoritatea oamenilor nu cred că natura are un plan. Nu am auzit niciodată pe nimeni vorbind despre asta.

Răspuns: Nu avem altă cale de a cunoaște ceva despre asta, dacă nu investigăm natura în acest fel. În caz contrar, vom începe să studiem unele efecte aleatorii asupra noastră.

Văd că acest virus a adus multe lucruri benefice umanității. Ne-a salvat de munca inutilă, de utilizarea abuzivă a resurselor naturale. Cerul și apa sunt curate. Oamenii au încetat să se zbată, să zboare în jurul globului și să îndrepte degetele spre diverse obiective turistice precum maimuțele. Stau mai mult acasă și acordă atenție familiilor lor.

S-au întâmplat multe lucruri benefice. Să notăm acest lucru și să vedem că au existat atât de multe schimbări pozitive pentru care ar trebui să mulțumim virusului.

Pe de altă parte, ce rău ne face? Ah, ne infectăm unii de la alții printr-un fenomen necunoscut, de neînțeles. Ar trebui să fim mai distanțați unul de celălalt. Așadar, haideți să ne distanțăm, să ne facem viața mai liniștită, să nu ne înghesuim în metrou, în autobuze și în birouri aglomerate.

Ne putem face viața complet diferită. Nu avem nevoie de viața veche. Noi înșine o înjuram. În urmă cu șase luni, am citit o mulțime de articole despre modul în care lumea noastră se apropie de sfârșit, pe care în cele din urmă o vom aduce la limită prin poluarea aerului, erupții vulcanice, tsunami, amenințarea războiului sau orice altceva.

Am făcut lumea astfel încât acest virus să ne oprească și să spună: „faceți un pas înapoi și vedeți cum să vă aranjați mai bine, mai amabil, mai calm. Altfel, locul vostru va fi luat de animalele sălbatice care au început să iasă din pădure.”

Întrebare: Însăși procesul de a studia și analiza cauza a ceea ce se întâmplă va elibera o persoană de stres?

Răspuns: Desigur. Vom trage concluziile corecte și acest lucru ne va ajuta.

Din „ Management Skills” de la KabTV 25/06/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed