Grupul de zece este o celulă a corpului spiritual

962.6Responsabilitatea principală a fiecăruia este pentru grupul de zece, pentru toți prietenii, pentru conexiunea comună, în care grupul de zece exprimă dorința noastră pentru Creator, cererea către Creator de a corecta și umple dorința noastră comună.

Fiecare persoană din grupul de zece trebuie să facă această muncă, aceasta este misiunea sa personală, individuală, în legătură cu grupul de zece. Când grupurile de zece se conectează într-un astfel de mod, fiecare în sine și se transformă în celule sănătoase, atunci va fi posibil să se adune un corp spiritual din aceste celule. Va fi un Om, „Adam”.

Până acum, însă, fiecare grup de zece este doar o celulă de bază și nimic mai mult. În acest fel, formăm o picătură de material seminal din care vom începe să ne înmulțim și să creștem în spiritualitate. Dacă nu există o astfel de picătură de material seminal format din grupul de zece prieteni, nu putem începe să creștem în lumea spirituală.

Această condiție se află în fața noastră ca o barieră de frontieră (Machsom), un obstacol care nu ne permite să înțelegem cât de necesară este conexiunea noastră. Desigur, nu putem face acest lucru singuri, ci trebuie să ne gândim, să cerem și să ne rugam ca forța superioară să facă această schimbare în noi.

Din lecția zilnică de Kabbalah  12.02.2021, „Fiii mei m-au învins” (Pregătirea Convenției 2021)

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: