Grupul de zece este un vas spiritual standard

Spiritualitatea este diferită de corporalitate. În corporalitate, dimensiunea unui vas este de obicei măsurată în funcție de cantitate: un litru, două, trei, mii etc. Cu cât volumul vasului este mai mare, cu atât este mai mare vasul. Dar în spiritualitate, dimensiunea unui vas este determinată nu de volumul său, ci de numărul de proprietăți diferite care măresc rezoluția acestuia: numărul de pixeli.

Prin urmare, în corporalitate, o singură persoană poate fi foarte inteligentă și ridicată. Dar în spiritualitate, legătura cu grupul de zece înseamnă mult mai mult, ceea ce dă un plus spiritual uriaș. Numărul diferitelor proprietăți dobândite în legătură cu alte persoane determină dimensiunea vasului meu spiritual (Kli).

Prin urmare, avansarea în spiritualitate înseamnă că va crește numărul de oameni cu care ne conectăm, numărul de suflete, dorințe și opinii pe care le includem. Aceasta este o diferență calitativă între cineva care este considerat mare în lumea corporală și în lumea spirituală.

În lumea corporală, îmi extind propriul vas în care pot primi din ce în ce mai mult. Dar dacă vreau să-mi cresc vasul în spiritualitate, atunci trebuie să includ dorințe suplimentare care sunt diferite de ale mele și prin aceasta îmi cresc Kli-ul.

Zece oameni, „grupul de zece” este un Kli spiritual standard în care nu anulez, nu reprim și nu resping pe nimeni, ci unesc pe toți în condiții absolut egale. Asta înseamnă că nici nu îi evaluez pentru a egala, căci totul este egalizat de lumina superioară; aceasta îi unește pe prieteni în mintea și inima mea în armonie și fuziune absolută și îi transformă în Kli-ul meu spiritual.

Din prima parte a Lecției zilnice de Cabala 8/13/20, „De la Rugăciunea grupului de zece la Rugăciunea pentru lume” (Pregătirea pentru Convenția virtuală „O nouă lume” 2020)

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed