Grupul meu de zece este pasaportul meu pentru lumea spirituală

În primul rând, trebuie să fiți integrat în grupurile de zece personale și abia apoi în întreaga lume Kli. Grupul de zece este Kli -ul meu personal din care nu pot ieși, cu care sunt conectat și în care trebuie să investesc eu însumi. Este ca o suzeta pentru un copil; în apucarea lui, el se calmează instantaneu și devine el însuși.

Așa ar trebui să simțim grupurile noastre de zece, de parcă fără el nu existăm și nu putem face nimic. Acesta este scutul meu, cordonul ombilical care mă conectează cu Adam HaRishon, cu sistemul general al tuturor lumilor. Integrându-mă în grupul de zece, prin el, ca acel cordon ombilical, mă conectez la sufletul comun al lui Adam HaRishon, iar Creatorul este revelat prin el.

În timpul congresului, am primit o mare dorință de la marele Kli, simțind întreaga lume. Acum trebuie să aduc toată această intensitate la grupul meu de zece personal. Fiecare prieten din grupul meu de zece este obligat să-și aducă impresiile lui/ ei, despre marele Kli, care a fost la congresul european. Din toate aceste impresii, grupul nostru de zece pare să se umfle și să devină mai mare și, de asemenea, simt o legătură excelentă cu lumea Kli.

Acest lucru se va întâmpla de fiecare dată după congrese: expansiune și contracție, expansiune și contracție, datorită cărora vom crește.1 (Minutul 58:15)

Cu toate impresiile pe care le-am primit de la lumea Kli, sunt acum în grupul meu de zece confuzi și trebuie să găsesc din nou unitate și conexiune în el. Dar aceasta va fi deja o legătură diferită, deoarece fiecare dintre noi vine cu impresia marelui Kli, ca și cum ar fi umflat, și, prin urmare, trebuie să lucrăm din nou la conexiunea noastră.

Extinderea s-a produs și acum trebuie transformată în contracție, astfel încât noua noastră conexiune să fie mult mai puternică decât precedenta, cu calități interne mai profunde. Era ca și când zece copii s-ar fi alăturat înainte, iar acum sunt deja zece adolescenți, iar apoi vor fi zece adulți. De fiecare dată se obține o nouă calitate a conexiunii datorită faptului că din expansiune revenim la contracție. Cu contracție, pare că ne întoarcem la aceeași stare, dar la un nivel mai înalt.

Grupul meu de zece permanent este scutul meu, suzeta mea iubită de copil, fără de care eu nu exist. În lumea spirituală, grupul meu de zece este pașaportul meu 2 (Minutul 1:07:20)

Din prima parte a Lecţiei zilnice de Cabala 11/15/19, „Întărirea inimii – o invitație de a construi o tânjire pentru Creator”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed