Harta destinului

În calendarul evreiesc există o corelație specială între date. Asta din cauză că Sistemul Spiritual are un instrument numit Zeir Anpin (ZA), care este îmbrăcat de Malhut și Lumina de Bina intră în el de Sus.

Zeir Anpin are anumite deschizături sau găuri, prin care luminează la Malhut. Când o anumită gaură corespunde unui receptor, pe Malhut, sufletul, atunci Lumina intră în el și asta se numește „Mazal” (noroc/destin/zodie) – destinul omului.

Există corelații speciale între zile și nopți și între anumite timpuri. De exemplu, ceva ce poate fi făcut într-o anumită zi, în timpul nopții, poate să fie făcut, de asemenea, într-o zi diferită, la o altă oră și rezultatele vor fi practic aceleași.

Vedem în ce măsură suntem afectați de Lumina de Bina. În funcție de Zeir Anpin și Malhut, de fiecare dată, ne punem într-o soartă nouă.

În iudaism, tabelele astronomice au fost puse împreună cu foarte mult timp înainte. Le-au folosit Columb, Newton și alți oameni de știință faimoși, precum și călătorii. Avraam, însuși, a fost un mare astrolog și astronom.

În timpul lui Avraam, astrologia nu era ce este azi. Era bazată pe o conexiune clară dintre plasarea stelelor, Lună, Pământ și Soare  în raport cu fiecare om, referitor la sufletul lor, luând în considerare când el sau ea au fost concepuți, născuți, etc.

Dacă știm toate astea, vom putea ști ce se va întâmpla cu fiecare om și cum vor acționa ei – destinul lor va fi știut. Și nu a fost nevoie de prevestirea sorții, fiindcă aceasta este harta destinului nostru.

Din Lecția de Cabala în limba rusă din 30/12/18

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed