https://laitman.com/wp-content/gallery/interview-mode500-700/thumbs/thumbs_Laitman_632_3.jpg

De ce se sinucid oamenii? Nu pot suporta sentimentul de melancolie și goliciune. La urma urmei, au vrut să se umple singuri dar, în ciuda faptului că avem televiziune și radio, mii de canale și diferite programe, nu sunt în stare să mă umplu. Lipsa care se deschide în mine, nemulțumirea interioară și goliciunea, sunt mult mai mult decât pot obține din toate sursele din jurul meu.

Am nevoie de un sens al vieții! Are viața mea un sens, un scop pentru care merită trăită? Nu găsesc un răspuns la această întrebare. Trebuie să știu că viața mă conduce către obiectivul corect, spre un rezultat bun, din care va fi mai bine pentru mine și pentru ceilalți și că mă aflu într-un proces special al fluxului vieții, care continuă pentru totdeauna.

Cel mai probabil, o persoană nu se va mai gândi la sinucidere dacă va afla cum este aranjată realitatea, în ce program al naturii există și cum ne controlează natura. Ne mutăm în mod constant de la un program la altul, primind un nou „upgrade” și astfel, înțelegem Creația în întregime atât în această viață, cât și mai sus de ea.

Procesul de evoluție ne conduce la un scop foarte demn și înalt. O persoană trebuie să simtă fluxul vieții care curge prin ea de la infinit la infinit. Sunt în acest flux nesfârșit și, eu însumi sunt de asemenea nesfârșit. Trebuie doar să mă deschid către percepția forței vieții care este în jurul meu și, astfel, să mă dezvolt din ce în ce mai mult.

Acest lucru nu este predat la școală, la universitate, acasă sau în familie. Prin urmare, acum, când disperarea a crescut atât de mult, și va continua să crească, o persoană va fi în cele din urmă obligată să rezolve această problemă a sensului vieții ei.

Invit pe toată lumea în comunitatea noastră cabalistică să vadă cât de bună și de caldă este; ea ajută la găsirea sensului vieții și al scopului ei, care nu se termină cu această existență pământească. Omul are un sentiment de pace, de viață eternă și minunată, care merită trăită în fiecare moment.

Din KabTV „Abilități de management” 16.08.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed