Ia-ți locul în sistemul general

275Reprezentăm un sistem unificat și suntem părți ale unei structuri unificate numită „suflet” sau „Adam” sau „Kli” (vas). Nu contează cum îl numiți, acum trebuie să ne reconectăm în această structură.

Cu alte cuvinte, există o singură structură, dar nu ne ocupăm locurile în ea, nu ne îndeplinim misiunea. În loc să fiu o parte normală a organismului general și să mă investesc în menținerea activității sale generale, mă gândesc doar la mine și, ca o tumoare canceroasă, încerc să absorb totul în mine și să devorez restul. Cu toții suntem așa.

Se pare că uriașul univers există conform propriei sale legi de dăruire și iubire ideală, interacțiunea ideală a întregului sistem închis. Iar noi în acest sistem, ca părți, organe ale sale, care ar trebui să se completeze în mod ideal, să se armonizeze, să coopereze între ele și să devină absolut integrante, nu reușim să îndeplinim acest lucru; prin urmare, viața noastră arată atât de mizerabilă.

Astăzi simțim că suntem într-o lume integrală, trecem printr-o criză globală. Adică începem să simțim că suntem în sistemul mondial, care este global, integral, interconectat și suntem opuși acestuia, opuși legii generale a dăruirii și iubirii. Prin urmare, trebuie să ne schimbăm în conformitate cu această lege.

KabTV „Close-Up, Universal Law”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: