“IA va înlocui profesorii în viitor?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: “IA va înlocui profesorii în viitor?

În școlile din Tel Aviv, a fost lansat un program pilot pentru a depăși lipsa severă de profesori cu ajutorul ochelarilor virtuali și IA(Inteligenţei Artificiale). În practică, înseamnă că computerele vor înlocui unii dintre profesori.

Un computer poate înlocui anumite aspecte ale unui profesor, dar este incapabil să înlocuiască relația inimă la inimă dintre profesor și elev.

Ființele umane vii care respiră se pot da exemplu reciproc, lucru pe care computerele nu-l pot face. Putem preda diverse profesii prin intermediul calculatorului, iar elevii pot absorbi o mulțime de informații, pot rezolva probleme și pot învăța abilități tehnice și creative, dar vor fi incapabili să învețe cum să relaționeze corect cu ceilalți oameni fără a fi într-o societate, într-o clasă. , fără a fi conectați cu profesorul, prietenii și colegii lor – și mai ales cu prietenii și colegii lor.

În epoca noastră, mai mult decât oricând, trebuie să învățăm că conexiunea umană pozitivă și sprijinul reciproc ne pot salva de orice problemă și ar trebui să căutăm să dezvoltăm relațiile inimă la inimă cel puțin de dragul supraviețuirii noastre și mai mult, pentru satisfacția și fericirea noastră generală.

Bazat pe videoclipul „ I A va înlocui profesorii?” cu cabalistul Dr. Michael Laitman și Oren Levi. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: