Imaginea deschisă de Cartea Zohar

Întrebare: Este sarcina noastră de a dezvălui lumea pe care ne-o dă Cartea Zohar?

Răspuns: Trebuie să dezvăluim lumea superioară a forțelor, proprietățile și relația lor între ele. Cartea Zohar ne oferă o astfel de oportunitate.

Tot ceea ce percepem că există în exterior este zugrăvit în noi. Tot felul de parametri electrochimici, forțe, interacțiuni și reacții zugrăvesc o imagine a lumii materiale din creierul nostru și vedem un astfel de amestec de forțe. De fapt, toate acestea nu sunt imaginea reală. Acesta este modul în care creierul nostru descrie ceea ce simte în noi.

Când începem să simțim lumea superioară prin Cartea Zohar, aceasta ne arată exact acele forțe care stau în fața imaginii corporale și chiar mai înalte, nu tot felul de reacții electrochimice din creier, ci pe cele mai înalte, care le controlează și le determină. Aceasta se numește lumea superioară, cel mai înalt nivel.

Ce ne oferă? Abilitatea de a ne ridica deasupra iluziei lumii noastre, deasupra iluziei existenței corpurilor noastre, deasupra întregii imagini, care este desenată parcă pe ecran. De fapt, nu există. Ca într-un cinematograf, dacă nu ar fi proiectorul, în care se introduce bobina și filmul se derulează, nu ar exista nicio imagine.

Așa trăim. Unele imagini sunt derulate pentru noi și ne jucăm în ele ca și cum ar fi reale. Interacționăm cu ele și între noi, așa că ne vedem și simțim că toate acestea există într-adevăr. Și dintr-o dată, prin Cartea Zohar, începeți să vedeți că totul este o imagine holografică. Nu există.

Există doar forțe care au desenat aceste imagini pentru tine. Te întorci la rădăcina lor, începi să înțelegi pentru ce a fost totul, de ce, din ce motiv. Și parcă, din această imagine externă, începi să te ridici la sursele sale: de unde este și de ce. Te urci pe tărâmuri superioare.

În acest caz, nu pierzi nimic. Dimpotrivă, începi să simți tot ce se întâmplă mai viu.

Acest lucru este similar cu modul în care oamenii vin la mine și îmi arată o reclamă pe care doresc să o facă, de exemplu, despre Cabala. Mă uit: „Nu este corect, ceva nu funcționează”. Și mi-au spus că există o imagine cu optsprezece milioane de culori în computer. Dar prind doar șapte culori ale curcubeului și alte câteva nuanțe. De unde au venit optsprezece milioane?

De fapt, când ajungem la sursele pe care aceste imagini le oferă în lumea noastră, începem să ne îmbogățim de miliarde de ori mai mult în toate senzațiile. Vederea, auzul, mirosul, gustul și senzațiile tactile se dezvoltă și fiecare dintre ele devin o lume întreagă! Prin urmare, devine atât de bogaăt și, cel mai important, eternă, perfectă și determină totul.

Din emisiunea de pe KabTV „Puterea cărții Zohar

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed