Imposibilitatea de a exista în același cadru

Întrebare: Vedem că fiecare generație următoare se străduiește mai mult pentru libertate, depășește limitele restricțiilor vieții, le distruge. De unde vine această dorință?

Răspuns: Fiecare următoare generație nu rupe cadrul anterior, ci pur și simplu nu poate exista în el, deoarece generația însăși este diferită. Are dorințe diferite, egoism diferit, priorități diferite. Prin urmare, nu poate îndeplini condițiile și restricțiile pe care generațiile anterioare le-au efectuat cu plăcere sau cu energie minimă.

Întrebare: Vedem că lumea se străduiește pentru o interconectare mai mare. Integrarea se manifestă foarte puternic astăzi. Oamenii se mută dintr-un loc în altul, privilegiile se schimbă, granițele națiunilor devin mai deschise. În natură, există tendințe către o mai mare libertate și mai puține limite. Este vreo contradicție în acest sens?

Răspuns: Nu. Doar că omenirea începe să simtă următorul nivel al dezvoltării sale. Prin urmare, cadrul anterior nu mai pare necesar.

Credem că noua generație nu vrea condițiile noastre, legile noastre. Este pur și simplu creată cu astfel de dorințe care nu se pot conforma acestor condiții și nu le simt ca fiind necesare.

Din „ Management Skills” de la KabTV, 02.07.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: