Împreună vom deschide cerurile

936Congresul este o oportunitate specială pentru conexiune. Creatorul ne obligă să ne conectăm virtual, dar această conexiune este chiar mai puternică decât la congresele fizice pe care le-am organizat în trecut.

Congresul virtual este mai puternic decât cel fizic și este mai orientat spre spiritualitate. La urma urmei, am mers la congrese fizice pentru a cânta, dansa, sări împreună, a vorbi cu prietenii și a ne simți într-o sală imensă, înconjurați de câteva mii de oameni.

Dar oare această iluzie a conexiunii adusă de o conexiune fizică ar fi mai aproape de spiritualitate decât atunci când stăm fiecare în spatele ecranului și suntem forțați să construim o conexiune de la inimă la inimă? La urma urmei, nu avem altă opțiune. Lumea materială se încheie, părăsim lumea corporală și nu știu dacă ne vom mai întoarce vreodată la întâlnirile fizice.

Creatorul ne duce mai departe pentru că suntem o nouă generație, ultima generație, prima generație spirituală și, prin urmare, trebuie să ne ridicăm deasupra corporalității, fie că vrem sau nu. Puteți vedea exercițiile care ne sunt date de sus.

Prin urmare, congresul ar trebui să devină o oportunitate pentru noi de a ne conecta spiritual și nu material, așa cum s-a întâmplat la congresele anterioare.

Trebuie să ne convingem unii pe alții să ne unim și mai mult într-o formă spirituală, în sentimente interioare și să trimitem un mesaj din inima noastră către inima unui prieten despre dorința noastră de a ne uni cu el. Numai prin conectarea inimilor putem restabili structura omului, Adam, singurul suflet comun în interiorul căruia se va revela lumina eternă. Această stare va fi sfârșitul corecției (Gmar Tikkun).

Prin urmare, pentru noi, a fi la un congres virtual înseamnă a fi la un congres spiritual, unul intern. Creatorul a eliminat posibilitatea de a organiza astfel de congrese fizice, ca în anii precedenți, pentru a ne avansa. Nu regret că astăzi nu avem posibilitatea de a ne aduna în sala mare și de a ne vedea față în față. Chipurile nu sunt importante pentru mine – inimile și dorințele sunt importante. Să trecem la acțiuni mai spirituale.

Am venit la congresul virtual pentru a face un atac special asupra conexiunii și pentru a ne uni într-o singură dorință numită Adam, care înseamnă ca și Creatorul.

În fiecare zi, o lecție poate fi ca un mini-congres, dar este totuși diferită de astfel de evenimente speciale care au loc la câteva luni.

Trebuie să înțelegem că aceste condiții ne sunt date de sus și că suntem obligați să le acceptăm deasupra rațiunii, chiar dacă nu le înțelegem. În condițiile unui congres virtual, trebuie să depunem toate eforturile pentru a ne conecta, așa cum scrie Rabash: astfel încât „pământul întins pe multe mile să nu stea între noi”.

Vă avertizez: este foarte important să nu ratați această șansă și să faceți un efort împreună. Eforturile individuale nu sunt suficiente; trebuie să ne aducem cu toții împreună la o conexiune globală și, de aici, la o rugăciune comună către Creator. Și atunci cerurile se vor deschide.

Din lecția zilnică de Cabala 23/9/21, „Pregătirea pentru atac la Congres”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed