În interiorul unui singur câmp de forță spirituală

Trebuie să construim un sistem de conexiune activ între toate persoanele din lume. Totuși, nu este Internetul, un sistem fizic sau virtual ci, mai degrabă, un sistem intern. Trebuie să aspirăm pentru a crea un sentiment între noi ca o mamă față de copilul ei pe care ea îl poate simți, chiar și de la mari distanțe.

Se spune că la animale acest instinct este mai puternic. Acest lucru este demonstrat în filmul despre micul dinozaur care a fost dus departe de părinții săi de către oameni. Dinozaurii adulți au plecat furioși în căutarea copilului, au traversat un ocean și l-au găsit prin instinct.

În mod special, o conexiune de acest fel trebuie să fie printre noi. La o distanță de mii de kilometri unii de alții, în ciuda distanței, trebuie să ne simțim ca fiind într-un singur câmp de forță spirituală. Toate tipurile de schimbări în fiecare trebuie neapărat să fie resimțite de toți ceilalți. Trebuie să încercăm să atingem un contact de acest fel și să simțim schimbări interne în fiecare moment, care devin apoi viața noastră interioară.

Din Congresul de la Soci, Lecția 4, 14.07.2014

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed