În pragul unui mare eveniment

Întrebare: Ce să facem atunci când sentimentul unității începe să scadă?

Răspuns: Vă sfătuiesc ca fiecare să se implice serios într-o mai mare unitate. În plus, asta ar trebui să fie destinată realizării unei singure dorințe orientată spre conexiunea unde Creatorul apare.

Trebuie să dezvoltați acest gând în voi, să-l căutați constant, să-l analizați, să-l adunați, să-l tratați și să-l rafinați. Acesta ar trebui să frământe în permanență în interiorul vostru și aveți nevoie să îl ”absorbiți” ca o bomboană. Încercați să vă susțineți reciproc și să vă tratați reciproc cu o mai mare sensibilitate. Nu vă distrageți unii pe alții de la gândul despre spiritualitate. Citiți din nou ceea ce scriu cabaliștii asupra condițiilor de uniune de la Muntele Sinai pentru ”a fi un om cu o singură inimă”. Acestea sunt condițiile pentru revelarea Creatorului.

Întregul grup mondial se află în pragul acestui eveniment. Ce este necesar pentru a ajunge la acesta? Găsiți materiale în legătură cu a sta în jurul Muntelui Sinai și citiți-le, încercând să nu percepeți limbajul surselor în mod religios.

Rămâneți constant într-o intenție tot mai precisă, clară, comună, reciprocă și unită, astfel încât toate intențiile voastre să se conecteze între voi și să creeze un gând general unic prin care Creatorul se va revela. Puteți realiza asta.

Nu confundați acest scop cel mai important cu faptul de a ieși spre marele public. A ieși printre oameni este doar pentru a vă ”întări” un pic mai mult, a vă oferi nevoi spirituale suplimentare.

Din congresul de la Soci, ”a doua zi”, Lecția 6, 14.07.2014

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: