In spatele Supranaturalului

Vrăjitoria-Falsificarea

Întrebare : Înțelegerea noastră a magiei și vrăjitoriei s-a extins serios la începutul acestei ere .

Mulți oameni cred în acestea sau, în mod activ resping aceste probleme . Și asta confirmă interesul lor pe acest subiect. Cum se raportează înțelepciunea Cabalei față de aceste probleme ?  Putem implementa într-un mod binevoitor , forțe pozitive utilizând magia și vrăjitoria ? Ne putem face viața  mai bună cu ajutorul lor ?

Răspuns : Înainte de toate , dacă nu ar fi fost înțelepciunea Cabalei , nu am fi avut niciodată o înțelegere modernă  despre ce anume sunt vrăjitoria, sau fenomenele supranaturale. Ele sunt „împrumutate” și apoi restructurate din înțelepciunea Cabalei și cercetate, cum poate fi folosită dorința care reprezintă puterea Sufletului omului,.

Încântarea Rețelei

Să trecem direct la subiect. Noi suntem interconectați unii cu alții într-un mod corupt . În general legătură dintre noi este egoism pur. Că rezultat, forțele rele generează întreg sistemul general de relații umane. Fiecare dintre noi își urmărește scopul în beneficiul personal și nu îi păsa de societate . Întotdeauna încercam să profităm de tot ce ne înconjoară . Oamenii nu sunt de învinuit pentru că sunt egoiști, întrucât,de la început , noi suntem complet scufundați într-o natură egoistă. Oricum noi suntem vinovați pentru că nu folosim înțelepciunea Cabalei . Evreii ar trebui să aibă remușcări mai mult decât toți deoarece neglijăm știință Cabalei,în timp ce cu ajutorul acestei înțelepciuni am fi capabili să transformăm conexiunea noastră de la o rețea negativă și rea , la una pozitivă , benefică.

Conform Cabalei această este o formă pozitivă de a folosi forțele supranaturale, transformând relațiile dintre noi de la negative la pozitive. Nu le putem întoarce pe dos, cu susul în jos ,de vreme ce este un sistem extern pentru noi . În prezent modul în care suntem conectați ne face să ne tratam unii pe alții destul de prost.

În scopul de a schimbă situația curentă, și de a stabili relații bune intre noi , trebuie să folosim o forță specială numită Forță Superioară – Creatorul ,  Dumnezeu sau Natură.  Impactul forței pe care încercăm să o declanșăm în Înțelepciunea Cabalei este numită Lumină.

Este spus :”Am creat înclinația rea și Tora drept condiment”. Cu alte cuvinte egoismul ne guvernează și totuși încă există o modalitate de a profită de sistem, care poate corectă relațiile dintre noi.  Puterea Luminii care coboară către structura noastră egoistă și o îmbunătățește. Ca rezultat,  apare  o rețea pozitivă între noi.  Această este exact modul în care ar trebui să se folosească înțelepciunea Cabalei și Tora, a căror esența constă în principiul  „iubește-ți aproapele că pe ține însuți”,adică creând relații bune, pozitive între toți omenii.

Din emisiune Kab Tv ”O nouă viață” 11.01.2015

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed