In spiritualitate, noi nu existam!

Creatorul intentionat provoaca confuzie prin guvernarea sa, astfel incat nu putem afla unde incepe si unde se termina, ca si cand nu ar exista deloc. Dar daca Mi s-ar revela chiar acum, „eu” ar inceta sa existe intrucat El are grija si controleaza totul, in proportie de suta la suta.

Este greu pentru noi sa intelegem ca in dimensiunea spirituala, noi pur si simplu nu existam pentru ca natura noastra este egoista. Individualitatea mea incepe sa se vada doar cand incep sa Ii rezist Lui. Realitatea mea spirituala incepe cu Faraonul de la care trebuie sa iau toata puterea sa. Astfel se numeste „sa rezisti Creatorului”. Altfel, cum as putea creste?

Mai tarziu, pe baza acestei rezistente, obtin forma Creatorului. Totusi, se intampla in concordanta cu ceea ce eu am planificat, examinat, analizat si decis ca este exact ceea ce trebuie sa fac.

De aceea trebuie sa includ doua opusuri in mine: intunericul si Lumina, sau niciodata nu voi mai creste independent. De aceea Creatorul ne trezeste treptat trimitadu-ne tot felul de probleme catre noi astfel incat sa ne indreptam in mod corect.

Din Lectia zilnica de Cabala 12/3/10, “Introducere la Studiul celor Zece Sefirot

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: