Începutul și sfârșitul căii spirituale

548.03Întrebare: Punctul de plecare al căii este nașterea și punctul final moartea? Sau există diferite puncte de început și sfârșit în spiritualitate?

Răspuns: Punctul de plecare este primul punct original al căii voastre spirituale, iar punctul final este sfârșitul complet al corectării, acesta este punctul final. Odată cu aceasta, intrați într-o stare diferită, despre care înțelepciunea Cabalei nu ne spune.

Înțelepciunea Cabalei ne spune doar despre calea de la punctul în care o persoană se trezește către corectare până când ajunge la sfârșitul acesteia. Tot ce se întâmplă înainte este calea noastră corporală și ceea ce se întâmplă după sfârșitul corectării nu este explicat nicăieri, deoarece este absolut și nu vorbim despre asta.

Deși nu există secrete aici, nu putem descrie pur și simplu această stare în cuvinte și simboluri fizice. Limbajul nostru nu poate transmite acest lucru, deoarece atributele noastre nu există în lumea spirituală. Nu există expresii precum „ceva lipsește”, „există ceva”, „completează ceva”, „scapă de ceva” și așa mai departe.

Aceasta înseamnă că toate stările noastre sunt construite pe deficiență și umplere, deficiență și umplere, iar apoi există starea absolută. Apoi începe o stare total diferită a ființei create, în care ea este complet integrată în Creator.

Din KabTV “Fundamentele Cabalei” 12/30/18

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: