Încotro ar trebui să se îndrepte omul?

 202Comentariu: 2020 a oprit producția, ceea ce a dus la o depresie, a dus la sărăcie, a distrus industrii întregi, a rupt familiile și a distrus guvernele. „Toți am eșuat”, spune ONU.

Pe de altă parte, prognozele pentru 2021 spun că va fi mult mai rău. Virusul va fi mai înfricoșător. Vom fi vaccinați în fiecare an sau la fiecare șase luni și așa mai departe. Există multe previziuni cumplite. Și aici un om se află între aceste probleme și nu știe ce să facă. Este ca o persoană paralizată.

Și se mai spune: „Vei privi la 2020 și ți se va părea un basm”.

Cum ar trebui să se comporte o persoană obișnuită, între aceste focuri?

Răspunsul meu: O persoană ar trebui să se întrebe în continuare: „De ce se întâmplă acest lucru în lume? Pot face ceva în legătură cu asta? ”

Acum putem cumva să răspundem la acest lucru. Încă trebuie să ne corelăm viața cu ceea ce se întâmplă, de ce au ieșit brusc astfel de viruși. Dacă am fi uciși de un război nuclear, asta ar fi o altă chestiune, toată lumea ar înțelege. Și de ce a apărut brusc un virus ciudat? Mâine poate veni altul, apoi al treilea și așa mai departe. încotro putem merge de acolo?

Comentariu: Un război nuclear este de înțeles: Iată inamicul și el aruncă o bombă asupra ta sau tu o arunci. Și apoi cineva invizibil …

Răspunsul meu: Natura.

Întrebare: Și cum putem vorbi cu natura? Cum intră cineva într-un dialog cu aceasta, ea spune: „Nu mă atinge”. Sau: „De ce mă atingi?”

Răspuns: Nu ne apropiem de natură, nu ne apropiem de ea. Suntem în permanență în opoziție cu natura. Toată natura este integrală, globală, totul este interconectat în ea dar umanitatea, dimpotrivă, construiește un sistem care este opus naturii în toate!

Natura este un organism viu în care existăm și noi ca organism viu. Și aceste două organisme vii încep să se opună reciproc, deoarece nu vrem să ne recunoaștem ca parte a naturii.

Facem o cantitate imensă de acțiuni împotriva naturii. Îi urăm pe ceilalți, săpăm în pământ și distrugem aerul, copacii, orice. Vedeţi ce se întâmplă în fiecare zi! Chiar ni se spune despre asta, dar nu ne putem include.

Supunem natura în toate și în orice. Ne opunem din toate punctele de vedere integrității naturii și încălcăm constant această integritate la toate nivelurile și în toate formele posibile. Și de aceea natura reacționează în acest fel! Acesta nu este un fel de intenție rea a naturii.

Comentariu: Dar acum ne atacă.

Răspunsul meu: Nu ne atacă, dar se protejează de dăunătorul său principal – omul.

Aici nu se pune problema unei răzbunări. Doar o reacție normală a naturii. Nu unele intenții rele. Nu există așa ceva în natură. Ci există doar o reacție clară. Am ajuns la punctul în care natura va trebui să ne distrugă. Suntem singurul și cel mai mare rău din natură.

Întrebare: Deci, ce urmează? Ce acțiuni ar trebui să întreprindă o persoană obișnuită?

Răspuns: Nu mai fiţi opuşi naturii. Faceți-o aşa încât să înțelegeți ce înseamnă să îi corespundeți, mai mult, la nivelurile fizic, genetic, biologic, vegetal, animal, oricare ar fi. Și cel mai important, ca persoană. Cu gândurile noastre, îndreptăm daune uriașe către natură. Nu vrem să fim esenţa integrală a naturii. Deși noi, în general, suntem partea de sus a acesteia prin construcţie.

Întrebare: Sunt o persoană obișnuită care mi-am trăit viața normal. Este suficient pentru mine să încep să înțeleg că lumea este interconectată?

Răspuns: Trebuie să înțeleg! În caz contrar, aceste pandemii nu se vor termina. Ce te învață natura? Că vă aflați într-un imens sistem închis. În acest sistem, stârniţi tot felul de forțe negative, proprietăți, reacții.

Întrebare: Deci nu vă veți sătura să o repetați, să o repetați și să o repetați?

Răspuns: Nu mai am nimic de spus. Vorbesc dintr-un alt punct de vedere. Ce să mai spun umanității? La urma urmei, nu există niciun alt motiv pentru deteriorarea constantă a stării noastre, degradarea la toate nivelurile. Nu există alt motiv.

Am creat un sistem al interconectării noastre, așa-numita societate, care se distruge singură.

Întrebare: Ce decizie ar trebui să ia o persoană obișnuită, nu guvernul lumii, nu ONU? La ce o îndemnați?

Răspuns: Cred că nimic nu depinde de guvern aici. Depinde de atitudinea unei persoane față de lumea din jur – față de nivelurile mineral, vegetal, animal și uman ale naturii. Fata de toate nivelurile.

Trebuie să protejăm această lume. Trebuie, ca cea mai teribilă parte amenințătoare a acesteia, să aducem această lume la echilibru tocmai cu atitudinea noastră corectă. Cu excepția noastră, întreaga natură, întregul univers este în echilibru. Și rupem acest echilibru cu gândurile și acțiunile noastre.

Întrebare: Deci este suficient să-mi îndrept cel puțin gândul către asta?

Răspuns: Și orice altceva depinde de gândire. O persoană nu face nimic complet fără gândire. Dacă nu ne mai gândim să ne rănim reciproc, atunci lumea va începe imediat să se calmeze din acest gând.

Cel mai important, să ne liniștim în gândurile noastre.

Din emisiunea de pe KabTV “Ştiri cu dr. Michael Laitman”08.02.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: