Influența luminii superioare asupra omului

232.1Există multe metode diferite de a atrage lumina înconjurătoare asupra ta, chiar și atunci când ești singur. Cu atât mai mult când ești într-un grup prin studii și orice fel de muncă pentru umanitate, dar numai o muncă reală, corectă, atunci când răspândeşti Cabala și ajuți oamenii.

Lumina conduce o persoană la realizarea răului naturii sale egoiste și îi trezeşte dorinţa de a se corecta. Este lumina care îl conduce către o rugăciune interioară pentru corectare. Și când aceasta este realizată, el începe să simtă lumina interioară.

Toți cei care simt lumina superioară încep să se dezvolte în această lumină superioară, ca și cum ochii lor spirituali ar fi deschiși. Așa cum vedem noi în lumina soarelui, așa vede cabalistul în lumina spirituală. El atinge o altă latură a universului, care îi arată tot ce există. Este ascunsă de alții, dar nu de el.

În lumea noastră, cineva care se distrează nu își pune întrebarea: „Ce urmează?” Pur și simplu se bucură, până când devine gol și apoi din nou începe să se străduiască pentru împlinire.

Dar în spiritualitate, dimpotrivă, el caută cum să-i influențeze în mod adecvat și cu bunăvoință pe ceilalți și pe Creator. Pe baza faptului că este copleșit de simţirea bunătăţii venită de la Creator, el vrea să continue această transmitere de la el însuși către ceilalți.

KabTV “Stări Spirituale” 7/19/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: