Influențat de lumea exterioară

424.02Întrebare: Întrebarea mea este legată de viața de zi cu zi. Cum pot evita atenția oamenilor pe care nu-i văd ca parte a mediului meu din cauza potențialei influențe distructive asupra mea? Cum pot face asta fără să-i jignesc și evitând conflictul? De ce îi trimite Creatorul în viața mea?

Răspuns: Ideea este că aceștia nu sunt oameni externi, ei există în tine. Trebuie să-ți eficientizezi sentimentele și proprietățile interioare și apoi vei vedea cum aceștia încetează să te afecteze.

Toate acestea sunt trezite în mod deliberat în tine de aceeași lumină superioară, care umple absolut tot spațiul, astfel încât să poți transforma tot ce este negativ în pozitiv. Acești oameni evocă în tine analize critice suplimentare, trebuie să asculți și să-ți întărești și mai mult opinia.

Atunci vei vedea că acești oameni nu sunt afară. De fapt, ei sunt în tine. Toate acestea sunt o afișare exterioară a îndoielilor și contradicțiilor personale interioare.

Deci, tratează-i liber, doar cu intenția că ești dispus să obții adevărul. Nu te abate spre partea nimănui, ci analizează fiecare stare. Dacă tot nu o poți face, atunci măcar înțelegi că mai ai astfel de întrebări fără răspuns. Mai târziu îți vei da seama. Până atunci, notează-le și uită de ele pentru o vreme.

KabTV „Videoconferință”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: