Informații = Reshimo

294.1Întrebare: Care este numele corect pentru câmpul din jurul nostru: câmpul informațional sau câmpul conștiinței? Aici există o mulțime de confuzii. Unii oameni de știință vorbesc despre câmpul conștiinței, referindu-se evident la același lucru, iar alții despre câmpul informației.

Răspuns: Depinde de nivelul la care privim informațiile. Poate fi fizic, științific, material, spiritual sau senzorial. Ce fel de cadru pregătim pentru aceasta – aici este problema.

Punem informații în unele obiecte, le atașăm unor acțiuni și apoi obținem rezultatele corespunzătoare. Iar informația în sine nu înseamnă nimic. Aceasta nu este nici măcar un set de date, ci, așa cum se spune în Cabala, o înregistrare, un Reshimo.

Când această înregistrare informațională intră într-un anumit obiect spiritual și creează niște condiții noi în el, atunci putem vorbi deja despre calitatea acestor informații. Așa cum există, este doar o înregistrare

Întrebare: Atunci când aceste informații interacționează cu noi prin Reshimo și începem să le simțim, să le structurăm, atunci devin informații?

Răspuns: Reshimo și informații sunt același lucru. Informațiile care sunt încorporate în noi se numesc Reshimo. „Roshem” provine din cuvântul „înregistrare”.

Principalul lucru este să implementez această înregistrare pentru a mă pune într-o stare specifică, sau pentru a determina ce ne-a afectat, ce informație am primit.

Nu pot spune nimic din înregistrarea informațiilor. Trebuie să o realizez în mine, apoi mă transform în obiectul acestor informații, ele funcționează în mine, mă transformă în ceea ce este scris în ele.

Și când devin obiectul testului, rezultatul final al acestei înregistrări de informație, atunci putem spune ce a conţinut în sine. Așa funcționează.

KavTV “Întâlniri cu Cabala” 3/22/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed