Inimă 3D imprimată în Israel

From My Facebook Page Michael Laitman 4/17/19

Națiunea startup a produs din nou o inovație deosebită, de această dată sub forma inimii umane. Cercetătorii de la universitatea din Tel Aviv au demonstrat cum se poate preleva țesut uman, pentru ca apoi să fie folosit la imprimarea 3D a unei inimi care bate, vie. În următorii zece ani, ei estimează că ne vom lua adio de la transplantul de organe.

Îmi amintesc primul transplant de inimă care a avut loc în 1967, în Africa de Sus, precum și ce valuri a produs în întreaga lume. Oamenii au fost șocați și uluiți de ideea că inima lor ar putea fi înlocuită de inima altcuiva. Au apărut o serie de întrebări, dacă nu cumva transplantul de inimă va schimba sentimentele și personalitatea omului.

Toate acestea au avut loc la mijlocul secolului 20, demonstrându-ne cât suntem de primitivi în gândirea noastră, în ceea ce privește înțelegerea diferenței dintre corp și esența superioară a ființei umane.

Ne este greu să renunțăm la ideea că esența noastră este conectată cumva la corpul nostru. În același timp, tehnologia ne conduce într-o lume în care toate organele corpului vor putea fi imprimate, clonate și înlocuite, iar lumea medicală va fi dominată, în cea mai mare parte a ei, de roboți și inteligență artificială și nu de medici, ființe umane.

Această revoluție medicală ne va ajuta să vedem că suntem mai mult decât niște trupuri, iar din acest moment înainte ne va fi ușor să recunoaștem faptul că adevărata esență a omului nu se găsește în corp.

Înțelepciunea cabalei explică faptul că esența omului este o scânteie spirituală, care există în realitate mai presus de timp și spațiu, iar faza următoare de dezvoltare a omului este tocmai descoperirea ei. Pasul înainte al umanității constă în înțelegerea externalității acestei scântei.

Analizând scopul nostru superior, ar trebui să înțelegem în primul rând că progresul tehnologic ne poate extinde funcțiile și îmbunătăți viața doar la nivelul fizic al existenței noastre.

Cabaliștii din toate timpurile au încercat încontinuu să dezvolte o tehnologie spirituală pe care să o putem folosi pentru a ne înălța la un nivel cu adevărat superior la existenței, în care să fim conectați mai presus de corpuri, pentru a ne împlini potențialul nostru unic. Aici vom descoperi care este scopul vieții, precum și modul în care este conectat la forța care guvernează toată realitatea. Iar dacă dorim, cabala ne va învăța cum să lucrăm cu imprimanta spirituală care poate imprima sufletul uman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: