Inovaţia lui Ari

541Întrebare: Ari a descris sistemul de relații dintre suflete. Se numește sistemul de lumini și ecrane. A făcut în principiu, ceva ce nimeni înainte de el nu făcuse? Adică, limbajul, abordarea și sistemul în sine erau noi?

Răspuns: Totul a fost nou: sistemul, metodologia, abordarea. Ari a făcut o revoluție în atingerea unicei forțe superioare din lume, care guvernează totul și cu care putem interacționa, o putem dezvălui și înțelege.

Comentariu: Să spunem, eu am o anumită dorință și tu ai o anumită dorință. Ari a descris legătura dintre modul în care dorințele mele se pot conecta cu ale tale, cum împlinirile mele pot corespunde împlinirilor tale, precum și ale celorlalți oameni, chiar ale tuturor.

Răspunsul meu: El a descris legile comutației dintre om și forța superioară unică de guvernare a lumii.

Înainte de Ari, Cabaliştii au simţit şi descris ceea ce li se întâmplă. El în plus, a dezvăluit motivul acestor simțiri. Acesta este cel mai important lucru.

Prin urmare, studiind și urmând metodologia lui în cursul vieții noastre, putem dezvolta în noi astfel de calități, care ne vor ajuta să atingem lumea în întregime, nu doar să fim impresionați pasiv de ea, ci să devenim participanți activi la e

Din KabTV “Stări Spirituale” 8/2/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: