Întăriți-vă în măreția Creatorului

528.01Rabash, „Agenda adunării 2″: Aceasta înseamnă că, dacă doi prieteni stau împreună şi examinează cum să consolideze importanţa Creatorului, ei deja au puterea de a primi intensificarea măreţiei Creatorului în forma trezirii de jos.

Este suficient să stăm împreună și să ne gândim cum să ridicăm importanța Creatorului în ochii noștri, iar prin aceasta devenim întăriți de măreția Sa. Ar trebui să ne gândim mai mult la cât de important poate fi Creatorul în ochii noștri. În consecință, vom fi capabili să mergem mai departe.

În grup, se poate vorbi despre orice, dar în așa fel încât la începutul și la sfârșitul conversației să ne conectăm cu Creatorul și cu scopul.

Ar trebui să începem discuția cu faptul că acest lucru ne va conduce la obiectiv, ne va ghida și ne va aduce mai aproape de acesta. Și ar trebui să încheiem cu faptul că verificăm în ce măsură ceea ce tocmai am discutat ne-a adus mai aproape de obiectiv.

Doar acest lucru este luat în considerare și ar trebui să urmărim doar asta.

Doar în măsura în care pot simți măreția scopului în prietenii mei, voi putea să mă apropii de acesta. Pot să-l cultiv, să-l dezvolt și să-l atrag în mine oricât de mult mi-ar plăcea, dar asta nu mă va ajuta. Eu ar trebui să influențez grupul, iar grupul ar trebui să mă influențeze pe mine.

În această măsură, voi fi entuziasmat de măreția scopului, eventual până la punctul în care va începe să mi se dezvăluie.

Din Convenția Internațională „Ne ridicăm deasupra sinelui nostru” 1/8/22, „Absorbim măreția scopului de la prieteni” Lecția 4

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: